VÉDŐOLTÁSOK és NEGATÍV AGYKONTROL

A népesség szabályozás eme formája sem kevésbé veszélyes. Védőoltások (fantom vírusok ellen). A forgatókönyv egyszerű és áttekinthető. A média elhíreszteli hogy új “veszélyes” vírus van a láthatáron, mint például az H1N1, Madár Influenza vagy éppen AIDS (aminek okozója valójában a szelén hiány a szervezetben, és vitamin terápiával gyógyítható) és máris kész van a pánik. Emberek ezrei rohannak beoltatni magukat Az influenzára beadott védőoltások erősen károsítják az idegrendszert és évekig tarthat, amig a szervezet visszanyeri ellenálló képességét. Izomfájdalmakat, szédülést, fejfájást és Influenzát idézhet elő és a védőoltásokban megtalálható mercury és aluminium miatt súlyos betegségeknek, mint például az Alzhemer kórnak is lehet okozója. Persze az orvosok adnak rá gyógyszert vagy gyógyszereket, amiknek a mellékhatásai még szörnyűbbek. Nekik az a lényeg, hogy a gyógyszeripar virágozzon. Az orvosok által felírt gyógyszerek mellékhatásaként, évente sok millió ember veszti életét a földön, de a gyógyszeripar képviselői ettől még nyugodtan alszanak. 

VEGYSZEREZÉS  

          CHEM TRAILS 

Ezek nem kondenz csíkok a képen Budapest felett. Azok nem maradnak meg ilyen széles sávokban. Ezeket „utasszállitó repülögépnek” álcázott repüllögépek permetezték be. Egy-egy ilyen sáv akár több tonna vegyszert tartalmaz amiben főleg nehézfémek: ólom, bróm, kadmium, higany es egyéb káros anyagok vannak, amik alergikus és influenza szerü tüneteket okoznak. 

Ezután már csak az kell hogy a média által elhíreszteljék az ujabb járványt, adjanak neki egy ilyesztő nevet és kész a pánik. Utánna már az emberek mennek is beoltatni magukat. 

1996 óta a világ minden nagy városa felett használják ezeket a „vegyi támadásokat” azért hogy a gyógyszer cégek minél több terméküket ráerőszakolják az emberekre. Gusztustalan taktika, de eddig hatásosan bevállt az emberek ellen. 

Még egy észrevétel. A permetezés után pókhálószerü anyagokat lehet látni a földön, fákon, bokrokon. De ha hozzáérünk láthatjuk és érezhetjük hogy ez a ragacsos hálószerü anyag nem pókháló. Ezeket lélegezzük be es ezért vagyunk „náthásak” ezért vagyunk olyanok mintha alergiások lennénk.

Az egyetlen amit tudsz tenni ellene hogy egészséges maradj, az az  hogy  az immunrendszeredet felerősíted.

Magyarországon az orvosok hozzáállása az emberekhez olyan mértékben elfajult és a pénz körül forog, amilyen szinten szinte semelyik országban nem tapasztalható.

Milyen egészségügyi ellátás az, ahol a szülész orvos ELVÁRJA a hálapénzt a szülés elött álló kismamától?! AZ LENNE A DOLGA, HOGY AZT LEVEZESSE!!! Ha nem akarja a munkáját tenni, változtasson szakmát!

Mi az, hogy az orvosok mindenféle vérkép vizsgálat nélkül azonnal gyógyszerezni kezdik az embereket?! Milyen alapokra helyezik ezt?! NEM A TÜNETET KELLENE KEZELNI HANEM AZ OKOT! Ne arra fektesse a hangsúlyt, hogy minél több gyógyszert írjon fel és így legyen vaskosabb a pénztárcája a gyógyszergyártó cégek által kapott százalékok után.

Miért kell heteket, hónapokat várni egy egyszerű röntgen vizsgálatra azoknak, akiknek életet veszélyeztető betegségük van?! (ugyanakkor ha a beteg fizet az orvosnak, akkor ez megoldható előbb). Hogy is van ez? Ezt az eljárást alkalmazzák Maffiánál is.


Az MRI és a MRA vizsgálat mellékhatásai

Az MRI, MRA vizsgálathoz használatos paramagnetikus anyag könnyebbé teszi az orvosoknak, hogy belelássanak a vércsatornákba.  Ehhez egy Gadolinium bázisú anyagot fecskendeznek a vérbe.

A Gadolinium egy elfogadott paramagnetikus anyag az amerikai Food and Drug Administration által annak ellenére, hogy tisztában vannak vele, hogy halált okozó mellékhatásai is lehetnek. Az egyik legsúlyosabb mellékhatása az NSF.

NSF (Nephorgenic Systemic Fibrosis) teljesen le tudja bénítani a vesét és halált is okozhat. Nincs ismert gyógymódja ennek a mellékhatásnak.
Jelenleg 5 paramagnetikus anyagot alkalmaznak az MRI, MRA vizsgálatoknál, mindegyiknek az alapanyaga Gadolinium.

A gadolinium nehézfém, olvadási pontja 1300 fok felett van. Főleg a Nukleáris reaktoroknál alkalmazzák (Egy ilyen nehézfém mit keres az ember szervezetében?). Amerikában ezeket a szereket a legveszélyesebb elfogadott termékként forgalmazzák és csak 1 kategóriával vannak a kitiltásra várt termékek felett.

Magyarországon persze rendületlenűl használják, mintha minden rendben lenne vele. Persze előtte aláíratják veled hogy mindenféle felelősséget te vállalsz a használatáért. Ennyit a felelőségteljes orvosi hozzáállásról.

Az alul látható nyilatkozatot íratják alá veled a vizsgálat előtt. Hol van itt az, hogy ők bármilyen felelősséget is vállalnak a "vizsgálatért" amiről tudják, hogy komoly sérüléseket okozhat?! Egyáltalán milyen "vizsgálat" az ami ilyen sérülésekkel jár?

NYILATKOZAT AZ MRI VIZSGÁLATRÓL, A KONTRASZTANYAG ADÁSÁRÓL
Alul1rott tudatában vagyok, hogy kezelőorvosom javaslata alapján, betegségem pontos tisztázására, valamint a megfelelő kezelés megválasztásának érdekében, rajtam MRI vizsgálat elvégzése szügséges.
Kijelentem, hogy ezen kétoldalas írásbeli tájékoztatót elolvastam, (illetve kérdésem alapján szóbeli felvilágosítást kaptam), a vizsgálat lényegét megértettem és a vizsgálattal járó esetleges szövődmények kozkázatát vállalom. Felelőséggel kijelentem, hogy tudtommal a szervezetemben pacemakert (szívritmus szabályzót), fémprotézist, vagy más fémanyagot, illetve elektromos árammal működő készüléket nem ültettek be, nem viselek.
MRI VIZSGÁLATBA és amennyiben szügséges, INTRAVÉNÁS KONTRASZTANYAG ADÁSÁBA BELEEGYEZEM:

Beteg (vagy törvényes képviselő) aláírása:            ................................

KONTRASZTANYAG ADÁSÁBA NEM EGYEZEM BELE  (tudomásul veszem, hogy amennyiben a vizsgálatot visszautasítom, a radiológus orvost és a kezelőorvosomat nem terheli felelőség az emiatt fellépő káros következményekért, illetve a gyógyulás kedvezőtlen alakulásáért):
Beteg (vagy törvényes képviselő) aláírása:            ................................

LEHETSÉGES VESZÉLYEK, SZÖVŐDMÉNYEK, ÉS AZOK ELKERÜLÉSE, ELHÁRÍTÁSA:
    Amikor egy szerv működéséről, vagy a szervben lévő elváltozásról pontosabb képet kell kapnunk, intravénásan paramagnetikus kontrasztanyag adása szügséges, amit szakmai ajánlások írnak elő. Ezt legtöbbször a karvénán keresztül juttatjuk a szervezetbe.
Kontrasztanyag túlérzákenység (allergia) ritkán fordul elő. Tünetei: az arc, ajak, nyelv, torok duzzanata, köhögés, viszketés, orrfolyás, tüsszögés, csalánkiütés, nehézlégzés, fulladásérzet. Amennyiben ezek a tünetek vagy egyebek a kontrasztanyag adása után előfordulnak, azonnal tájékoztassa a vizsgálatot végző operátort. Felhivjuk figyelmét, hogy ezek a tünetek 24 órán belul is előfordulhatnak, ilyenkor, kérjük, jelentkezzen a kezelőorvosánál vagy az ügyeleten! Az allergia lehet enyhe, ritkán súlyos. Nagyon ritkán kerül sor ún. Anafilaxiás (túlérzékenységi) shockos állapot kialakulására, amelynek elhárítására az intézetünk felszerelt és felkészült, a szügséges klinikai háttér biztosított.
Abban az estben, ha Ön veseelégtelenségben szenved, veséje elégtelenül működik, a paramagnetikus kontrasztanyagok a vese, de akár a szervezet egészét érintő hegesedést okozhatnak (NSF – Nefrogén Szisztémás Fibrózis).


Az 5 Gadolinium bázisú anyag amit használnak mint paramagnetikus anyag:
•OptiMARK
•ProHance
•Magnevist
•MultiHance
•Omniscan
 

  NSF-1 A Gadolinium mellékhatásai  NSF-2

Mind az 5 paramagnetikus anyag mellékhatásként előidézhet komoly egézség károsodást vagy halált, ennek ellenére tovább alkalmazzák. (Jól megfizetik az orvosokat azért, hogy a cégek sokat eladhassanak ezekből a potenciálisan veszélyes anyagokból). 

Amerikában több ezer per folyik egészségügyi intézmények ellen amik maradandó egészség károsodást vagy halált okoztak az MRI vizsgálatokkal. 

Ha igazán megakarod őrizni egészséged akkor ne orvoshoz fordulj! Gyógyítsd meg magad! Erősítsd fel az immunrendszered vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Használj szupertáplálékokat! Keress meg megbízható természet gyógyászokat! Tartózkodj minél többet a napon (A nap éltető energia), és a természetben! Kerüld az élelmiszer mérgeket és vegyianyagokkal való érintkezést! Ne stresszelj (A stressz az egyik leg-egészségkárosítóbb dolog az életedben)! Nevess minél többet! Tégy olyan dolgokat amit szeretsz, valamit amiben örömöd leled! Használj test és lélek gyógyító meditációs gyakorlatokat! 

 

NEGATÍV AGYKONTROL TECHNOLÓGIA

A földön sok helyen hoztak létre olyan bázisokat ahol olyan projekteket működtetnek amik befolyásolják az emberi agy működését. Ilyen bázis például Amerikában a nevadai AREA 51, Ausztráliában PINE GAP, vagy az ANKTARTISZON megtalálható bázis. 

 AREA 51 PINE GAP ANKTARTICA

               USA - AREA 51                          AUSZTRÁLIA - PINE GAP               ANKTARTISZ

Stratégiaszerűen bombázzák az embereket olyan negatív agykontrol készülékekkel amikkel gyakorlatilag egy elfásult, depressziós, félelemmel teli társadalmat alkotnak meg. (Meditációval le tudod bontani a hatásukat). Az egyik legismertebb ilyen készülék az amerikai HAARP. 

          HAARP                          H.A.A.R.P.  Meterológiai és agykontrol fegyver Alaszkai bázisa

Ez tulajdonképpen egy meterológiai fegyver, de funkciói között szerepel az emberi agy elekromágneses hullámokkal való befolyásolása is. A HAARP egy gigantikus elktromos erőmü Alaszkában ami képes arra hogy nagy erősségű elektromágneses eltorzulás által tornádókat, tsunamit, földrengéseket, vulkankitöréseket vagy ciklonokat gerjesszen bárhol a bolygónkon. Ezzel szabályozva országok gazdasági állapotát, vagy éppen a népesség számát. Emellett a legújabb funkciója az emberi agy befolyásolása. Külömböző frekvenciákkal kontrol alatt tarthatják az emocionális állapotát az emberi szervezetnek és az agy elektromágneses terének eltorzításával a gondolkodást is befolyásolhatják. A digitáli technológia lehetővé teszi hogy az újonan megalkotott 3D tv-kel például lehalgassák, sőt vizuálisan is figyeljék a helységben tartózkodók  életét, viselkedését, reakcióit. Használj minél kevesebb mobile telefont és WI-FI-t mert azok mikrosugárzása az agyat nem csak károsítja, de egyben befolyásolja is a működését. Ugyanígy hatnak a digitális villanyórák is amiknek több méteres sugárzása van.

ÓVAKODJ A DIGITÁLIS TECHNOLÓGIA TERMÉKEITŐL!


A földön sok helyen állítottak fel olyan „kristály generátorokat” amiknek segítségével a föld nagyrészére kiterjedő negatív frekvenciákat sugároznak. A objektumok nem mindig azok mint aminek látszanak. Az alábbi helyeken találhatóak ilyen „Negatív erő generátorok”.
   VATIKÁN CONCORDE   EGYIPTOM

          VATIKÁN                     FRANCIA ORSZÁG            EGYIPTOM

LONDON    WASHINGTON

                ANGLIA                             USA

Nem véletlenül ezeken a helyeken vannak ezek a "Negatív erő generátorok".

Vatikán a bolygónk vallási kontrol központja. A legnagyobb gazdagsággal rendelkező, és a legtöbb nyomort okozó szervezet a földön. Központja a "Codex Alimentarius-nak" ami eldönti milyen élelmiszer mérgeket szügséges beletenni az élelmiszerekbe a népesség szabályozására. Ők az irányítóik a nagy múlti cégeknek. Vagyonukat a Rochild Bank hálózat kezeli. A Shell olajtársaság részvényese és ez a szervezet szorosan együtt működik a Generál Electric (GE) fegyvergyárral. Számos háború kirobbantója a földön. Szánalmas hogy emberek nem veszik észre mit művel ez a "cég".

Londonban található a bolygónk financiális kontrol központja a Rochild Bank hálózat írányítása alatt.

Washingtonban van a földünk katonai kontrol központja.
 

  

                                      SZELLEMI MÉRGEZÉS

Az emberi agy mindent feldolgoz az érzék szerveink által. A legtöbb információ a látásunkon és hallásunkon keresztül jut az agyba. Az agy kielemzi és raktározza az információkat olyan szinten is amit mi tudatosan nem fogunk fel. Egy melodiát oda-vissza lejátszva, egy képet kielemezve, hang és videóanyagot részeire felbontva. Tudatosan nem érezzük ezt, de az agyban ott van és láthatatlan módon ezek az információk kihatnak ránk a mindennapi életünkben. 

A media által sugárzott tudat alatti üzenetek emberek milliárdjainak az agyát mérgezik meg. Ezeknek a tudat alatti üzeneteknek a kisugárzása arra ösztönöz hogy hogy emocionális érzelmek rabja legyél. A legtöbb a szexre, a szegénység érzetre, félelemre, sátán imádatra, gyűlöletre  ösztönöz. Ott vannak a plakátok képein, a hirdetésekben, filmekben és videó klippekben, videó játékokban, a TV és a média híreiben, zenében. Ezért fontos hogy mit nézünk, hallgatunk és olvasunk. Az elektronika világában eljött az Armageddon ahol képekkel, frekvenciákkal, hangokkal lehet bombázni az emberek agyát. 

Eddig, ez a sok éve bevállt módszer hatékony volt az emberek ellen. Most hogy tudsz róla ideje hogy elkezd kivédeni! A legjobban veszélyeztetett korosztály a gyerekek. Számtalam reklám, rajzfilm, videójáték,  sugározza a szemetet és ők azok akik legjobban ráhangolódnak, (nem mintha a tinédzserek az Ipod, videó klippek, mobiltelefonok és filmek szédítő hatásaitól tisztábban látnának). A tv-ben szereplő pop sztárok Britney, Rihanna, Lady Ga-Ga, Beyonce és még rengetegen, mind részesei ennek a "negatív agykontroll" programnak. Jól megvannak fizetve azért hogy "példaképeket" alkossanak meg "robotok" számára. A legtöbb videó a tudatt alatt sexuális, vagy félelmet sugárzó információt ad le.  


Pár példát bemutatok milyen stratégiákat használnak arra hogy tudatt alatti szinten befolyásolják mire gondoljatok: 

 SUBLIMINAL-5 Ezek mit is hírdetnek valójában? SUBLIMINAL-1  

 HEINEKEN-1 HEINEKEN-2 SŐR - 1 SŐR - 2                                              
                                    180 fokban megfordítva                         180 fokban megfordítva

Sört reklámoznak vagy valami más is van mögötte?

A gyerekeknek is "ártatlan" üzeneteket sugároznak az alábbi képek. Lehet az rajzfílm, vagy közkedvelt tini személyiség által.

 SUBLIMINAL-3 SUBLIMINAL-2 SUBLIMINAL-6

Az ember szemét be lehet csapni, az agy viszont másképp fogja fel a dolgokat. Mit is láthatunk az alábbi képeken?

 SUBLIMINAL-4  McDonalds 666

MEGAKAROD EZT A KONTROLT SZÜNTETNI? KAPCSOLD KI A TV-t AZTÁN DOBD KI!!!