Ez alatt a fejezet alatt található technikák a fizikai test javitását, valamint önfejlesztő, tudat épitő, szellemi erősitő funkciót szolgálnak. A legtöbbnek az alapja MEDITÁCIÓ. A legtöbb fizikai gyógyulás alapja a koncentráción alapszik és az erős belső hiten. Anélkül kevés hatása van. Ne siess a gyakorlatokkal, hanem használd őket pontosan, hittel és szeretettel. Ha érzed hogy neked való  folytasd, ha nem, hagyd ki. Használd a megérzéseid!

Az itt felsorolt technikák:
(A listát folyamatosan bővitem).


1.    MER-KA-BA Meditáció (Fénytest Aktiváló Meditáció)

2.    BATES Technika
(Látást javitó Technika)  

3.    DNS Aktiválási Technika

4.     JÓLÉT TEREMTŐ MEDITÁCIÓ                                             ELET VIRAGA

1.    MER-KA-BA (Fénytest Aktiváló Meditáció) 

"Mer"        Fény.
"Ka"          Lélek.             
"Ba"         Test.

FERFI MERKABA                                            NOI MERKABA
A Mer-Ka-Ba a testet és a lelket körülvevő, egymással ellentétes irányban forgó energiamezőket jelent, amely a testet és a lelket átemeli egyik dimenzióból a másikba. Ez tulajdonképpen a te saját személyes “FÉNYTEST járműved”.


 

MER-KA-BA MEDITÁCIÓ (LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE)
A meditáció tartama körülbelül 6 perc.

Szférikus légzés.
17 lélegzet használatának módja.
(Drunvalo Melchizedek: “Az Élet Virága” cimű könyv szerzője).

A módszer 17+1 légzésből áll.

Az első 6 a polaritást hozza egyensúlyba.

A 7-töl a 13-ig az egész testet feltöltő, megfelelő pránikus folyamot hozza létre.

A 14. légzésnél fontos, hogy valami nagyon pozitiv dologra gondolj mielött folytatod a meditációt.

A 14-15-16-17. légzések a  tudatot emelik a harmadik dimenzióból a negyedik dimenzióba.


A 15-16-17. légzéssel beinditjuk a test körül forgó Merkaba-t.

A 18. légzéssel kapcsolatos információt magasabbik éned adja meg, amikor készen leszel rá.

Ezt a meditációt minden 40 órán belül el kell végezni ahhoz, hogy aktiválni tudd és megerősitsd a Merkaba-t. Ha ezt nem követed, az energiamező szétesik. Az aktiválási idő attól függ mennyire érzed át a folyamatot.

A meditáció első hat légzésénél összhangba  kell hozni a ritmusos Légzésed, az érzelmeidet a Szívedben, a Tudatod amire fókuszolsz (A “Nap piramis” vagy “Föld piramis) és a Test ujj pozícióit (mudra). Minden egyes mudra pozíció más csakrával van összefüggésben, amelyen keresztül megtisztítod a csakrához tartozó testrészeket. A be és kilégzés az orron keresztül történik ritmikusan, időtartama legyen 6-7 másodperc be, illetve 6-7 másodperc kilégzés. A meditációt végezheted állva, széken ülve vagy jóga ülésben, szemed legyen becsukva. A két kezed könyöknél derékszögben legyen behajlítva  magad mellett, tenyereddel felfelé, olyan távolságra egymástól, hogy a két tenyered és a  szemed egyenlőszárú háromszöget alkosson. Mind a 6 légzésnél ugyanaz a folyamat, csak az ujj tartások (mudrák) változnak.


                                               NOI MERKABA
A képen a MERKABA meditáció NŐI konfigurációja látható. Mint láthatjuk a “Nap piramis” a felső piramis, lapjával előrefelé helyezkedik el és az élei hátrafelá mutatnak. A “Föld piramis” az alsó piramis, élével előrefelé mutat és lapjával hátrafele helyezkedik el.


                                                FERFI MERKABA
A képen a MERKABA meditáció FÉRFI konfigurációja látható. Mint láthatjuk a “Nap piramis” a felső piramis, lapjával hátul helyezkedik el és az élei előrefelé mutatnak. A “Föld piramis” az alsó piramis, élével hátrafelé mutat és lapjával előrefelé helyezkedik el.


ELSŐ LÉLEGZET:

NE FELEDD! A Sziv-Tudat-Test-Légzés együtt kell történjen!

SZIV:
Nyisd ki a szívedet és érezd át a szeretetet minden iránt! Ennek az érzésnek a fenntartása a legfontosabb az összes teendő közül. Enélkül az érzés nélkül nem sok minden fog történni. A kezdő stádiumban érezni a szeretetet nem könnyű. Ezért próbáld meg azt, hogy gondolj valamire amit szeretsz. Ez megalkotja a szeretet érzését benned. Valami, ami a természettel kapcsolatos vagy az éjszakai csillagos ég, könnyebben előtudja hívni ezt az érzést, mint egy tárgy vagy személy.

TUDAT:
Tudatosuljon benned a nemednek megfelelő “Nap piramis”, telve ragyogó tiszta fehér fénnyel, testedet körülölelve. Próbáld magad köré vetíteni a képet, ha nem sikerül, akkor csak próbáld érezni a téged körülölelő jelenlétét.

TEST:
Mielőtt belélegzel, mutatóujjaddal érintsd meg hüvelykujjadat. Ne feledd el, könnyedén érintsék egymást az újjak és ne engedd, hogy bármi máshoz érjenek közben az ujjaid, se más ujjhoz, se más tárgyhoz. Tenyered mindíg legyen az ég felé fordítva.
                                               FIRST MUDRA

BELÉGZÉS:

Orron át belégzés, először a tüdő legalsó régióit töltsd fel levegővel, ha ezzel kész vagy, enyhe nyomást érzel a hasfaladon. Ezek után töltsd fel tüdőd középső részét, kinyomva a lengőbordát. Ezzel végezve engedd tovább a levegőt felfele a mellkasodba, érezd ahogy megemelkednek a bordáid. Első olvasatra úgy tűnhet számodra, hogy három külön részből áll a légzés, de ez tévedés. A helyes légzés egyetlen ritmikus mozdulatsorból áll. Nem megfelelő akadozva feltölteni a tüdőt. A lényeg, hogy a belélegzés harmónikus és ritmikus legyen.

A BELÉGZÉS UTÁN NE ÁLLJ MEG! AZONNAL KEZD A KILÉGZÉST!

SZIV:
Érezd a szeretetet.

TUDAT:
Tudatosuljon benned a nemednek megfelelő “Föld piramis”, telve ragyogó tiszta fehér fénnyel, testedet körülölelve. Próbáld magad köré vetiteni a képet, ha nem sikerül, akkor csak próbáld érezni a téged körülölelő jelenlétét. 

TEST:
Ugyanaz a mudra marad, hüvelykujj még mindíg a mutatóujjat érinti.

KILÉGZÉS:
Lassan lélegezd ki a levegőt, mellkasod legyen feszes és a hasfaladat lassan finoman húzd befelé, majd felfelé, ahogy a levegő elhagyja a tüdődet. Amikor az összes levegő elhagyta tüdődet, tartsd vissza a lélegzetedet körülbelül 3-4 másodpercig. Majd tedd a kovetkezőt:

Mindeközben a TUDAT és a TEST együtt kell, hogy dolgozzon!

TEST:
A két szemeddel próbálj vizuálisan ránézni egy pillanatra a 3. szem csakrádra, (ez olyan mintha kissé bandzsitva felfelé néznél) majd rögtön ugyanezzel a keresztezett szemállással, de most lefelé pillants!  Ha jól csináltad, erre elektromosság érzete fog végigfutni a gerinceden.

TUDAT:
Ugyanakkor amikor lefelé mozdítod a szemeidet, vizualizálnod kell  magadban mind a “Föld piramis” mind a “Nap piramis” csúcsait (mindkettőt), amint a csúcsaiknál alul és felül, energiapulzusként kilöki az összes negatív energiát, ami felgyülemlett benned. 

Ez a TUDAT és TEST együttes munkája fog megtisztítani téged a negatív energiáktól, amelyek felgyülemlettek benned. Egészen pontosan azt a részt fogja kitisztítani benned, amelyet a kézmozdulat, a mudra képvisel. Amint befejezted a mozdulatsort és végigfutott az energia a gerinceden, azonnal mudrát váltasz és kezded az egész ciklust előlről a 2. légzéssel.
                         
NOI MERKABA                                            FERFI MERKABA


MÁSODIK LÉLEGZET:
(Ugyan az mint az első, csak a mudra cserélődik).

Második lélegzet mudra: Hüvelykujj és középső ujj
                           
NOI MERKABA                                            FERFI MERKABA


HARMADIK LÉLEGZET:
(Ugyan az mint az első, csak a mudra cserélődik).

Harmadik lélegzet mudra: Hüvelykujj és gyűrűsujj

NOI MERKABA                                            FERFI MERKABA


NEGYEDIK LÉLEGZET:
(Ugyan az mint az első, csak a mudra cserélődik).

Negyedik lélegzet mudra: Hüvelykujj és kisujj

NOI MERKABA                                            FERFI MERKABA
                           

ÖTÖDIK LÉLEGZET:
(Ugyan az mint az első, csak a mudra cserélődik).

Ötödik lélegzet mudra: Hüvelykujj és mutatóujj (ugyanaz, mint az első lélegzetnél)                                                    

NOI MERKABAFIRST MUDRAFERFI MERKABA


HATODIK LÉLEGZET:
(Ugyan az mint az első, csak a mudra cserélődik).

Hatodik lélegzet mudra: Hüvelykujj és középső ujj (ugyanaz, mint a második lélegzetnél)

NOI MERKABA                                            FERFI MERKABA

Az első rész a 6 lélegzet, pólusaid egyensúlyba hozása és energetikai rendszered teljes megtisztítása ezzel befejeződött.

                                     
                                      

Ezennel készen állsz a következő szintre, a következő 7 lélegzetre.
Egy egészen új fajta lélegzetminta kezdődik. Ezúttal nem kell a piramisokat vizuálisan magad köré kepzelned.

Csak azt az energiaoszlopot kell látnod, amely a “Nap piramis” csúcsától a “Föld piramis” csúcsáig húzódik, végig a gerinceden és azon is túl kb. karnyújtásnyira a fejed fölött és karnyújtásnyira alattad végződve. Az energiaoszlop, egy fluoreszkáló üvegcső kinézetü és a két végén 1-1 kristály látható. Az energiaoszlop átmérője pontosan akkora, mint amekkora átmérőt első mudrád képvisel, hüvelykujjad és mutatóujjad között.

A következő 4 légzésen át ugyanazt a mudrát tartsd fenn zavartalanul. Hüvelykujj egyszerre érinti a mutató és a középső ujjat.

Mély, ritmikus légzés, 6-7 másodperc be, 6-7 másodperc kilégzés. Többé nem kell visszatartanod a légzést, folytasd a ritmust. Ahogy lélegzel, az energiaoszlopban folyó energia mozgása nem változik, folyamatos.HETEDIK LÉLEGZET:

SZIV:
Szeretet. Próbáld tökéletesíteni, emelni az érzést.

TUDAT:
Próbáld vizualizálni ezt az energiaoszlopot végig a testeden és azon kivül is, karnyújtásnyira a fejedtől és karnyújtásnyira alattad végződve. Belégzéskor lásd, ahogy a fénylő ezüst színű energia áramlik benne fentről lefele és lentről felfele. Örök mozgásban van és a mozgást azonnal látnod kell, amint elkezdődik a belégzés. Ezzel a vizualizációval segíted elő azt, hogy tudatosságod feljebb lép egy szintet, a harmadik dimenzióból a negyedikbe. Képzeld el, ahogy a két mozgó energianyaláb a köldököd magasságában találkozik ebben az oszlopban. Ahogy a légzés elindul látod, hogy az összetalálkozó energianyalábokból egy grapefruit nagyságú energiagömb keletkezik a köldököd magasságában. Ahogy a légzésre koncentrálsz, a gömb egyre erősebben fénylik és lassan növekedni kezd.

                                                   7. LEGZES
TEST:
Hüvelykujj egyszerre érinti a mutató és a középső ujjat.

                                                7-10. MUDRA

BELÉGZÉS:
Mély, ritmikus 6-7 másodperc belégzés.

KILÉGZÉS:
Mély, ritmikus 6-7 másodperc kilégzés.
Ne erőltesd a kilégzést.
Amikor a tüdőd kiürül, ugyanolyan természetességgel kezd a következő lélegzetet.

TUDAT:
A köldöködnél lévő energiagömb tovább növekszik folyamatosan. A kilégzés végénél eléri a körülbelüli 20-22 cm átmérőt.NYOLCADIK LÉLEGZET:

SZIV:
Szeretet.

TUDAT:
Az energia gömb tovább nő.

                                                     8. LEGZES
TEST:
Hüvelykujj egyszerre érinti a mutató és a középső ujjat.
                           
                                                   7-10. MUDRA

BELÉGZÉS:
Mély, ritmikus 6-7 másodperc belégzés.

KILÉGZÉS:

TUDAT:
Az energiagömb már nem tud nagyobbra nőni, ezért az oszlopból folyó energia benne koncentrálódik. Eléri a maximális méretet.KILENCEDIK LÉLEGZET:

SZIV:
Szeretet.

TUDAT:
Mivel az energia gömb nem tud nagyobbra nőni, a benne áramló energia elkezd magán a gömbön belül koncentrálódni. A gömb egyre ragyogóbbá válik.

TEST:
Hüvelykujj egyszerre érinti a mutató és a középső ujjat.

                                                   7-10. MUDRA

BELÉGZÉS:
Mély, ritmikus 6-7 másodperc belégzés.

KILÉGZÉS:

TUDAT:
A gömb egyre ragyogóbbá válik.  
                                                           
                                                    10. LEGZES
                                                     
TIZEDIK LÉLEGZET:

SZIV:
Szeretet.

TUDAT:
A belégzés felénél, ahogy a gömb egyre ragyogóbbá válik, eléri a kritikus tömeget. A gömb belobban, nappá, ragyogó, vakitó aranyszínű fénygolyóvá válik.

                                              BELOBBAN
                                                     
TEST:
Hüvelykujj egyszerre érinti a mutató és a középső ujjat.

                                                   7-10. MUDRA

BELÉGZÉS:
Mély, ritmikus 6-7 másodperc belégzés.

KILÉGZÉS:
Kilégzéskor formálj egy kis rést az ajkaid között és azon fújd ki a levegőt, nagy nyomást képezve ezzel. Ahogy érzed, hogy a gömb megnőtt, gyorsan fújd ki a hátralévő levegőt a tüdődből. Abban a pillanatban fog teljes nagyságában szétterjedni köréd az energiagömb.

                                11.-12.-13. LELEGZET

TUDAT:
A kilégzés pillanatában a naphoz hasonlatos ragyogó energiagömb kiterjed köréd, Leonardo által meghatározott formában körülölel téged, (a köldöködnél megnőtt energiagömb szintén ott van még). Testedet körbevette a fénylő energiagömb. Visszatértél az ősi szférikus légzéshez. Ebben a pillanatban ez az állapot még nem stabil. A következő három lélegzettel tudod stabilizálni.

A tizedik légzés befejeztével a két tenyered felfele tartva  helyezd egymásra a hasad magasságában. A férfiak a bal kézfejet a jobb tenyérre. A nők a jobb kézfejet a bal tenyérre. A meditáció végéig ez a kéztartás már nem változik.

                                                     11. LEGZES MUDRA
A TIZENEGYEDIK, TIZENKETTEDIK, TIZENHARMADIK és TIZENNEGYEDIK LÉLEGZET:

A következő 3 légzés ugyanolyan.


TIZENEGYEDIK LÉLEGZET:

SZIV:
Szeretet.

TUDAT:
Lazulj el és érezd, ahogy az energia folyik felülről-alulról az energiaoszlopodban a gerinced mentén, összetalálkozik a köldöködnél, ahol sokkal nagyobb mértékben koncentrálódik, mint az a gömb ami kiterjed köréd és körülölel téged.

                                   11.-12.-13. LELEGZET
                                               

TEST:
A két tenyered felfelé tartva helyezd egymásra a hasad magasságában. A férfiak a bal kézfejet a jobb tenyérre.  A nők a jobb kézfejet a bal tenyérre.

BELÉGZÉS és KILÉGZÉS:
Ritmusosan és mélyen lélegezz. A Tizenharmadik lélegzet végén stabilizáltad a Krisztusi tudat gömböt magad körül.


TIZENKETTEDIK LÉLEGZET:
(Ugyanolyan mint az előző).
       
                                    11.-12.-13. LELEGZET


TIZENHARMADIK LÉLEGZET:

(Ugyanolyan mint az előző).

                                    11.-12.-13. LELEGZET


TIZENNEGYEDIK LÉLEGZET:

TUDAT:
A Tizennegyedik lélegzet belégzésének kezdetekor lásd az energia mozgását az energiaoszlopban, ahogy találkozik a köldöködnél, lásd a kis gömböt, amely ugyanúgy ott van, csak belőle sugárzik ki a téged körülölelő nagy energiagömb. A kis energia gömböt csúsztasd fel az energiaoszlopodon a szivcsakrához közel, a szegycsontodhoz.  Bár ez egy nagyon könnyű mozzanat lesz, mégis kimondhatatlan erővel bir. Ebből a pozícióból lélegezve tudatod felemelkedik a harmadik dimenzióból a negyedik dimenzió tudatosságába, más szavakkal leirva Föld tudatból Krisztusi tudatba emelkedsz. Ezalatt a légzés alatt fontos, hogy gondolj valami pozitív dologra.

TEST:
A két kezed ugyanabban a pozícióban marad, de belégzésnél felemeled a szivcsakréd magasságába. Ez a kéztartás megmarad a meditáció végéig.
Ennél a légzésnél, ha nem akarsz tovább menni megállhatsz. Stabilizáltad a MERKABA energiát, de a fénytest “motorját” még nem indítottad be.

HA ÚGY DÖNTESZ, HOGY TOVÁBB MÉSZ AKKOR A HÁROM UTOLSÓ LÉGZÉST MIND FEJEZD BE!


TIZENÖTÖDIK LÉLEGZET:

SZIV:
Érezd a feltétel nélküli szeretetet.

TUDAT:
Tudatosítsd magadban a komplett piramist. Mint a “Nap piramist” mint a “Föld piramist”. Vedd észre azt, hogy három teljes piramis formából áll össze a komplett piramis. Mind a három egy tengelyen helyezkedik el és ugyanakkora a mérete.

A “Nap piramis” a férfi energiát hordozó felső piramis, amely elektromossággal töltött, az emberi intelektualitást képviseli. Balra forog (Az óramutató járásával ellenkező irányba).
                                             FERFI MERKABA 


A  “Föld piramis” a női energiát hordozó alsó piramis, amely mágneses, az emberi érzelmeket képviseli. Jobbra forog (Az óramutató járásával megegyező irányba).

                                             NOI MERKABA


A “Neutrális piramis” maga a test, ez helyhez kötött, nem forog. A testet körülveszi, attól függően elhelyezkedve, hogy férfi (“Nap piramis”) vagy női (“Föld piramis”) minőséget képvisel maga a test.


FERFI MERKABA NAP PIRAMIS             FOLD PIRAMIS NOI MERKABA
A Férfi neutrális piramis egy                                       A női neutrális piramis egy
álló “Nap piramis”                                                 álló“       Föld piramis

TEST:
Mozdulatlanul fenntartod az egymásra helyezett kezek mudráját.

BELÉGZÉS:
A Tizenötödik lélegzet belégzésekor mondd magadnak a kulcsszót: “Egyenlő Sebesség”. Ezzel hozod létre az egyenlő sebességü forgást, mindkét, egymással ellentétes irányban forgó piramis között. Amikor a férfi minőség/tudat piramisa leir egy kört, pont akkor fogja a női minőség/érzelem piramis is befejezni az övét.

                                               MERKABA FORGAS

KILÉGZÉS:
(Ugyanolyan mint a 10. Kilégzés).
Kilégzéskor formálj egy kis rést az ajkaid között és azon fújd ki a levegőt, nagy nyomást képezve ezzel. Érezd, ahogy kilégzés közben a piramisok felgyorsulnak körülötted.

TUDAT:
A két piramis forgása felgyorsul. Egyik pillanatról a másikra mozgásuk pontosan a fénysebesség 1/3-ra nő a csúcsoknál. Valószínű, hogy ezt te nem fogod érzékelni mert túl gyors lesz az érzékeléshez, de ettől függetlenül érezni fogod a sebességet. Amit most elértél az tulajdonképpen a Mer-Ka-Ba "motorjának" beinditása volt. Nem fogsz sehova sem menni és semmiféle érzékelés vagy tapasztalás nem fog történni veled. Ez pontosan olyan állapot, mintha beinditanád egy kocsi motorját, de a váltót üresben hagynád.

                                          FORGO MERKABATIZENHATODIK LÉLEGZET:

SZIV:
Érezd a feltétel nélküli szeretetetl továbbra is.

TUDAT:
Amint elkezded a belégzést, gondolatban add meg a forgási sebesség arányát a piramisoknak. A kulcsszó:“34:21”. Ez azt jelenti, hogy amig a férfi “Nap piramis” ami az intelektualitást jelképezi 34-et fordul balra, addig a női (“Föld piramis” ami az érzelmeket jelképezi 21-et fordul jobbra. Amint a két piramis elkezd gyorsulni, ebben az arányban forognak.

TEST:
Mozdulatlanul fenntartod az egymásra helyezett kezek mudráját.
 
KILÉGZÉS:
Ugyanúgy mint az előző légzésnél. Kilégzéskor formálj egy kis rést az ajkaid között és azon fújd ki a levegőt, nagy nyomást képezve ezzel. Érezd, ahogy kilégzés közben a piramisok felgyorsulnak körülötted. Ezzel a légzéssel hozod letre a MERKABA-t magad körül.

TUDAT:
Ahogy kilégzel, abban a pillanatban a piramisok sebessége a fénysebesség 1/3-ról 2/3-ra gyorsul fel. Amint elérik ezt a sebességet, egy jelenséget élsz át. Egy kb. 18 méter átmérőjű korong jelenik meg körülötted, a gerinced aljánál. Az energiagömb körülötted ezzel a koronggal összeolvadva egy új formát vesz fel, hasonló egy repülő csészealjhoz. Ez a forgó energiamező a MERKABA. Mindazonáltal, ha látod vagy érzed a MERKABA-t magad körül, érezni fogod a vibrációból, hogy meg nem stabil. Éppen ezért van szükséged a tizenhetedik lélegzetre.


TIZENHETEDIK LÉLEGZET:

SZIV:
Emlékezz a feltétel nélküli szeretetre, amit minden élő iránt érzel magad körül, ha ezt nem tudod végig fenntartani, a meditáció nem jár sikerrel.

TUDAT:
Ahogy lélegzel, mondd magadban a kulcsszót: “A Fénysebesség Kilenctizede”. Ez a kulcsszó fogja elinditani a MERKABA sebességenek a növelését és ezzel fogod stabilizálni a forgó energiamezőt magad körül. A mi háromdimenziós világunk a fénysebesség 9/10-re van hangolva. Tested atomjai ezzel a sebességgel forognak magjuk körül, ezért kell ezt a sebességet elérned.

TEST:
Mozdulatlanul fenntartod az egymásra helyezett kezek mudráját.

KILÉGZÉS:
Ugyanúgy, mint az előző légzésnél. Kilégzéskor formálj egy kis rést az ajkaid között és azon fújd ki a levegőt, nagy nyomást képezve ezzel. Mostanra stabil, harmadik dimenzióra hangolt MERKABA-d van. Felsőbb Éned segitségével meg fogod érteni hogy pontosan mit is jelent ez az állapot.

                                              MERKABA TEST

TUDAT:
Eléred a fénysebesség 9/10-t és stabilizálod vele a MERKABA-t.

                                                        MUKODO MERKABA


A meditáció befejezése után visszatérhetsz a mindennapi életedhez. Mindazonáltal ajánlott egy ideig még meditációs állapotban maradni úgy 15 percig. Ezáltal a gondolataid és érzéseid kierősödnek, tehát fontos, hogy pozitív megerősítéseket használj.

   MERKABA 4D

                                          SZEM

2.    BATES Technika
(Látást javitó Technika)


TENYERREL ARNYEKOLAS


Takard el a szemed úgy, hogy a két kézfejed keresztbe legyen a homlokodon, de ne helyezz nyomást a szemgolyóidra.
 
 PALMING-1

Ne engedd hogy világosság érje a szemed vagy csak minimális legyen a fény.
Nyisd ki a szemed, hogy ellenőrizni tudd mennyi fény jön át, majd próbáld eltakarni. Csukd be a szemed.
Ezt a gyakorlatot kissé besötétített szobában jobb végezni.

 PALMING-2
 
Végezd a gyakorlatokat úgy, hogy semmi és senki ne zavarjon.
Lélegezz mélyeket és ritmikusan. Próbáld észrevenni mit érzel a gyakorlat alatt! Pl: vidámságot, szomorúságot, zavartságot, ürességet.
 
Hallgasd mi történik, érezd a légzésed. Csinálj 15 légzést, majd hagyd abba.
Végezd el ezt a gyakorlatot naponta többször.

Tedd fel a következő kérdéseket magadnak:
Látsz-e valami alakot, fényt vagy színt?
Hogy érzed magad a gyakorlat alatt?
Ellazulsz a gyakorlat alatt vagy feszült vagy?
Kezd el ezt a gyakorlatot és csináld minden nap, 1 heten keresztül.NAPOZAS

Ezt a gyakorlatot jobb először lámpával csinálni, mivel a lámpafény folyamatos és irányítható. A legjobb az asztali lámpa aminek a szöge állítható. De bármilyen lámpa megfelelő, amely 60-100 watt körüli. A legeslegjobb fényforrás a nap lenne de lehet, hogy elsőre túl vakító lenne.
 
 
Ülj egy olyan helyen, ahol tudod használni a „TENYÉRREL ÁRNYÉKOLÁS” technikát. A „NAPOZÁS” után a fényforrás legyen az arcod előtt. A „NAPOZÁS” alatt a szem csukva legyen, utána egyenesen a „TENYÉRREL ÁRNYÉKOLÁS” következik.
 LAMPA
A gyakorlat: Csukd be a szemed és lassan fordítsd az arcod a fény felé. Ha kényelmetlen, akkor a lámpa túl közel van hozzád vagy túl erős a fénye. Az egyik lényege ennek a gyakorlatnak, hogy figyelj arra milyen fájdalom vagy megerőltetés jelentkezik a szemizmoknál a szem körül.  Olyan lassan csináld ezt a gyakorlatot, hogy ne érezd azt, hogy ez „túl sok” neked. Ha úgy érzed kényelmes, akkor közelebb hozhatod a lámpát az arcodhoz úgy, hogy érezd a kellemes meleget.
 
 SUNNING-1

Gondolj egy távolabbi pontra (a képzeletbeli horizontra).
Gondold el, mintha abba az irányba néznél. A szem még mindíg legyen csukva, de ha nyitva lenne azt a pontot látnád.

  SUNNING-2

Fordítsd a fejed lassan, egyik oldalról a másikra. A mozgás legyen folyamatos jobbról balra és tartson úgy 3 másodpercig. Ismételd meg balról jobbra.

Ahogy a fejed fordítod, képzeld el a képzeletbeli horizont pontot, amint áthaladsz rajta.
 
Ne csináld ezt a gyakorlatot hosszabb ideig, mint 3 perc!

Folytasd a„TENYÉRREL ÁRNYÉKOLÁS” gyakorlattal, minden alkalommal a „NAPOZÁS” után.

Amikor kezded a „TENYÉRREL ÁRNYÉKOLÁST”, fordítsd el a lámpát vagy kapcsold le és érezd a fény változását sötétségre amint a kezeiddel eltakarod a szemed. Ha lassan teszed ezt, ennél a gyakorlatnál az sokat segít.

Amint a „TENYÉRREL ÁRNYÉKOLÁST” végzed megfigyelheted, hogy kissé más mint máskor. Néha több kép, néha kevesebb jön fel. Csináld ezt a gyakorlatot amíg visszaáll a „normálisra”.KILENGES

Az egyik legjobb gyakorlat arra az esetre, hogy a szemed pihenjen,  ha tudatosan engeded, hogy felfogják a mozgást körülötted. Amikor az agyad észleli a mozgást, akkor engeded hatékonyan, a vizuális érzékelésed teljesen átérezni. A mozgás állandóan ott van, de nem minden esetben tudatosul benned. A tudatos mozgásérzékeléssel egy egészséges és azonnali kapcsolat jön létre az agy és a szem között. Látni a mozgást egyenlő látni a valóságot és ez a legfontosabb technika, hogy javítsd a szemed.

A  „KILENGÉS”-nek van néhány változata. Mindegyiknek kicsit eltérő hatása van. Az egyszerűbbtől a bonyolultabbig ezek az alábbiak:

HOSSZÚ KILENGÉS
FEJ KILENGÉS
IMÁDKOZÓ KILENGÉS
OPTIKAI KILENGÉS

Van még egy fajta, a SODRÓDÁSOS KILENGÉS, de természeténél fogva ezt más kategóriába soroljuk.

Kezdjük a HOSSZÚ KILENGÉSSEL. Ez a technika nagyon hatásos abban, hogy változtassunk a vizuális szokásainkon.


HOSSZÚ KILENGÉS

Ehhez a technikához nézz ki az ablakon, lehetsz egy erdőben vagy mezőn, vagy éppen egy szobában. Mindegyik enyhén eltérő érzést ad, de a hatása nagyon jó lehet.

Bevezetés:    Az első alkalmakkal jó gyakorolni ezt egy pálcával. A pálcát tartsd magad előtt két kézzel, kicsit távolabb magadtól úgy, hogy a pálca vége szem magasságban vagy kicsit alatta legyen.

Tehát fontos:    pálca, vagy hasonló (pl kötőtű)
                          2 kézzel tartsd
                          magad előtt legyen

A  mozgás elsajátítása (4 lépésben felbontva):   
Állj terpeszállásban (váll szélességben) és finoman billegj egyik oldalról a másikra úgy, hogy a sarkaidat emeld fel a talajról. (Amelyik irányba billensz, a másik oldali sarkad emeld fel a földről).

Amint ez megy, fordítsd el a felső tested 45 fokban abba az irányba, amelyik lábadra a súlyt helyezed. A váll és a fej együtt mozogjanak. Tehát, ha jobbra billensz akkor a törzseddel 45 fokban jobbra fordulsz és a bal sarkad emeled fel a földről. Ha balra billensz akkor a  törzseddel 45 fokban balra fordulsz és a jobb sarkad emeled fel a földről.

A következő lépésben a 45 fokos fordulás helyett 90 fokos fordulást teszünk. Ez azzal jár, hogy a sarkunk kissé jobban megemelkedik és kicsit el is fordul abba az irányba amerre kilengünk.

Az utolsó lépésben adjuk hozza a vizuális részét a gyakorlatnak. Fogd a pálcát két kézzel tartva magad előtt és így hajtsd végre a kilengést. Nézd a hegyét a pálcának és ne vedd le a szemed róla, mialatt a gyakorlatot végzed. A fókusz a pálca végén legyen, de érzékeled azt is hogy a világ fordul veled amint a kilengést végzed.

Végezd ezt 5-10 percig naponta és érezd át milyen érzés. Ha szédülsz, pihenj meg és végezz „TENYÉRREL ÁRNYÉKOLÁS” gyakorlatot. Ha könnyűnek tartod, végezheted hosszabban is mint 10 perc.
   

 LS-1LS-2LS-3LS-4BILLEGÉS

Ajánlott, hogy eme gyakorlat előtt végezz „TENYÉRREL ÁRNYÉKOLÁST’, hogy eléggé pihent állapotban kezd el.

Válassz egy ablakot, amin keresztül látsz valami szép tájat. Állj váll szélességű terpeszben. Próbálj valamire figyelni a távolban, nem baj ha homályos, csak figyeld meg a színét egy pillanatig. Csukd be a szemed, csak lélegezz ritmikusan és csak hallgasd a zajokat magad körül. Miközben ritmikusan lélegzel és hallgatod a zajokat (a szemed csukva), finoman billegj egyik oldalról a másikra úgy, hogy a sarkaidat emeld fel a talajról. (Amelyik irányba billensz, a másik oldali sarkad emeld fel a földről).

SWAY-1   SWAY-2

Mielőtt kinyitod a szemed figyelj arra, hogy a légzésed ritmikus legyen és még mindíg figyelsz a zajokra magad körül. Nyisd ki a szemed, nézd meg a távoli pontot és miközben billegsz, észreveszed a mozgást körülötted.

 SWAY-3     SWAY-4

Lélegezz! Miközben még mindíg nézed azt az objektumot az ablakon keresztül, vedd figyelembe az ablak keretet. Úgy néz ki mintha mozogna, miközben billegsz.

Milyen irányba mozog hozzád képest? Folytasd a mozgást miközben még mindíg figyeled a távoli objektumot.

Amilyen hosszan gyakorlod ezt, annál erősebb az érzése a mozgásnak. Ez egy jó dolog. A mozgás maga nem természetellenes, a szemed fogja ezt az információt minden pillanatban amikor ébren vagy, csak az agy szűri le azt, hogy nincs mozgás.

A világ mozgásban van körülöttünk. Minden mozog, ha hagyjuk. Ne próbáld befolyásolni vagy megállítani ezt a mozgást. Ezt nem tudod megtenni anélkül, hogy el ne rontsd a hatékonyságát a szem és az agy kapcsolatának.SZÍNES NAPOK

Eljön az a pillanat, amikor minden megváltozik és a világ színesben ragyog. Ez egy egyszerű technika, de sokat segíthet a látásodon.

A napot kezd úgy, hogy kiválasztasz egy színt tetszésed szerint és egész nap arra figyelsz.

Ennél a gyakorlatnál nem az objektum számít, hanem a színe. Ne keresd a színt, engedd, hogy a szín bejöjjön a látóteredbe. Egy héten keresztül minden nap változtasd a szint.

Gyakorlatok folytatasa kovetkezik....

                   HIGHERSELF LIGHt

                     DNS 12

3. DNS Aktiválási Technika

Az univerzumban minden rezgésen alapul. Gondolataink és érzéseink alacsony rezgés száma miatt, a félelem hullámhosszán élünk. A szeretet hullámhossza a magasabb rezgés tartomány. Ahhoz, hogy DNS szálaink mind működésbe lépjenek fontos, hogy ezt a szeretet érzést hívjuk elő magunkban. Enélkül nem tudjuk véghez vinni a DNS aktiválást.
 
                                     DNA RECODING

A felső képen a DNS-t az egyenes, horizontális vonal jelképezi. A hullám görbék a magas frekvenciá-t jelképezik, amint a DNS pontokat érintik. Ilyen lenne az ideális DNS szerkezetünk.

Ehelyett a mi  hullám görbéink, elnyúlt alacsony frekvenciájúak, mivel kevés ponton érintkeznek a DNS szerkezetünkkel.  

A DNS aktiválás egy olyan folyamat, amelyben  a DNS szerkezeted még nem aktív szálait programozod, hogy működésbe lépjenek. A folyamat egy vizuális MEDITÁCIÓ-n alapszik. Körülbelül 1 órát vesz igénybe. Az aktiválás előtt legyél kipihent állapotban.


ELŐKÉSZÜLET:


Helyezd magad kényelembe, hangosan és átéléssel ismételd:

Szent Nagy Szellem és Gaia (földanya)!

Ezáltal megerősítem a szándékot, hogy a Szent Nagy Szellemet szolgálja és a legalázatosabb módon végezze el ezt a DNS aktiválást.

Az összes elhangzó szó és tudás, idő és tér szent. Köszönöm az alkalmat, hogy a legmagasabb jót szolgálhatom. És ez így van.

Érezd át a békét és összpontosíts a szívre. Mélyeket lélegezz.

Végezz el egy Theta vizuális gyakorlatot ami mélyebb állapotba visz le. Vagy végezhetsz egy vizuális gyakorlatot amelyben a szív csakrából felemeljük a korona csakrához tudatunkat. Képzeld el az étertestedet, amint fénygömbként lebeg a saját fizikai tested felett.


AKTIVÁLÁS:


Szent Nagy Szellem és Gaia (Föld anya)!
A te képedben és hasonlóságodban, vagyok aki vagyok...

A mai napon (Teljes Dátum) ezen a helyen (Hely) végezd el bennem a fiatalság és életerő kromoszómáim aktiválását!

Köszönöm a segítséged és az engedélyed.

                          MEDITATION

Ebben a Theta gondolat menetben kell maradni pár percig.
Engedd a korona csakrádon keresztül testedbe áramolni az arany színű és fehér színű Univerzális Energiát. Amint az energia eléri a toboz mirigyet (Ami az agyban helyezkedik el a homlok mögött, középen a koponyában ), add a következő utasítást:

Szent Nagy Szellem!
Mutasd meg a nagy központi sejtet!

                                        KOZPONTI SEJT        


Lépj be a sejtbe és add meg a következő utasítást:

Szent Nagy Szellem!
Mutasd meg a kromoszómáimat!
                 
                                               KROMOSZOMA

Mivel most képzeletben kisebb vagy mint egy sejt, körülötted fényekben látod az alkotóképek működését.

Add meg a következő utasítást:

Szent Nagy Szellem!
Mutasd meg a fiatalság és életerő kromoszómáimat!
 
   
Figyelj a magasabbik énedre és a megérzéseidre. A két keresett kromoszóma kommunikálni kezd veled. Add a következő utasítást:

Szent Nagy Szellem!
Mutasd meg a DNS szerkezetet!                               
Láthatod a dupla Hélixet. (DNS szálad)

                                           DNS

Szent Nagy Szellem!

Aktiváld a fiatalság és életerő kromoszómáimat!

Az egyesítés sorrendjét szellemi vezetés irányítása alatt végezd.

Szent Nagy Szellem!
A DNS kommunikáció szálai szerveződjenek össze és legyenek egyesítve a létező DNS szálak tetején!
A DNS tökéletesség szálai szerveződjenek össze és legyenek egyesítve!
A DNS érzelmi szálai szerveződjenek össze és legyenek egyesítve!
A DNS kreatívitás szálai szerveződjenek össze és legyenek egyesítve!
A DNS halhatatlanság szálai szerveződjenek össze és legyenek egyesítve a létező DNS szálak tetején!

Mond a kovetkezőt:

Az örök élet fonala – A halhatatlanság arany és ezüst szálai borítsák be az egész DNS csomagomat.
Az aktivált kromoszómák végei telomer fehérjével legyenek lezárva.
                                                       TELOMER
A telomer védi a kromoszómákat és megállítja a sejt öregedési folyamatokat.  A gyöngyházhoz hasonlóan áttetsző telomer a szivárvány színeiben ragyog.

AZ ÚJ DNS SZÁLAK íRÓDJANAK BE TESTEM MINDEN SEJTJÉBE. MOST LÉTREHOZOM E SZÁLAKAT.

A DNS kiterjedése elindul. Érezd át az érzést, ahogy a DNS szálak aktiválódnak.
Az aktiválás végén fejezd ki köszönetedet és háládat.
 
                                                        DNS SZALAK

Szent Nagy Szellem és Gaia!

Köszönöm nektek a felajánlott szeretetet.
Elvégeztetett! (Ismételd meg párszor és érezd is át a szavak súlyát).

Engedd távolodni a korona csakrádon keresztül az arany színű és fehér színű Univerzális Energiát. Ülj nyugodtan pár percig, majd lassan térj vissza és érezd a békét és a tisztulási folyamat eredményét.

BEFEJEZTED AZ ELSŐ DNS AKTIVÁLÁST. (Ezt a folyamatot többször is megismételheted, hogy jobban érezd a hatását.

                                   DNS AKTIVACIO

A MÁSODIK AKTIVÁLÁSIG LEGALABB 2 HÉTIG VÁRJ MIELŐTT BELEKEZDESZ!

A masodik aktivalas hamarosan fennt lessz....

            HIGHERSELF 3                      
                       
                        ABUNDANCE
4. JÓLÉT TEREMTŐ MEDITÁCIÓ

Ez a  vizuális meditáció egy erős lélek erősítő program aminek célja az hogy lebontsa a szegénységi öntudatot magad körül. A legtöbb ember küzködik az életben a megélhetéssel mert nem elég erős a hite hogy ennél jobb is lehetne neki. Ez a meditáció abban segít hogy ezt az illuzót megszüntesse. A lényege ennek a meditációnak mint mindennek, az erős hit magadban és az Univerzum teremtő energiájában.

10 pontból áll, minden egyes nap 1 pontban leírtakra koncentrálsz. Válassz magadnak egy csendes helyet ahol senki nem zavarhat, csukd be a szemed és koncentrálj arra amit teszel. A szavakat, mondatokat átéléssel, lassan elismételgeted magadban úgy 10-20 percen keresztül. Minden egyes mondatot átgondolsz és mélyen átérzel.
   

A tizedik nap végén kezded elölröl az első pontal, majd folytatod tovább minden nap a következővel. Legalább 4 sorozatban csináld végig ezt a programot. Tehát minimum 40 napon keresztül. Ennyi idő kell földi viszonylatban hogy ez az energia stabilizálódjon körülötted. Ha elkezded ne hagyj ki egyetlen napot sem, külömben a felépített energia meződ szétesik. A meditáció alatt ritmikusan mélyen lélegezz az oron keresztül.

Ha problémád van azzal a fogalommal hogy „Isten” akkor behelyettesítheted a „Teremtő Univerzum” vagy „Nagy Szellem” szavakkal is, (egy és ugyanaz a gondolat áll mögötte) kinek mi a megfelelőbb. Válassz a szíved szerint, hallgass az érzéseidre.
 
1. 
Isten bőkezű. Kifogyhatatlan jólét. A dús, mindenütt jelenlévő alkotó anyaga az univerzumnak.
A végtelen bőségnek eme mindent biztosító forrása egyénisült velem. Ez az isteni tudat az én valóságom.
 
2.
Az én lelkem közvetlen kifejezése annak a vezető elmének, ami vagyok. Az én lelkemnek a célja, hogy visszanyerje öntudatát, hogy felismerje, értse és tudja azt, hogy  az isteni jelenlét ami vagyok, a forrása és az alkotó anyaga minden jónak.

 
3.
Amikor én öntudatában vagyok a belső jelenlétemnek, mint az én bőkezű jólétem, én öntudatában vagyok ennek a végtelen bőségű elme folyamatos tevékenységének. Ennél fogva az én öntudatom megtelítődik az igazság fényével.
 
4.
Gondolataimban és érzéseimben, mint létem alkotóanyagát átérzem Jézust, mint az én forrásom, aki Isteni éne öntudatomnak. Tehát az alkotóanyag, ami ellát engem, öntudatom Isteni jelenléte.
 
5.
Nem a pénz lát el engem. Nem hely, ember vagy kondíció, ami biztosítja az ellátásom. A bennem működő, mindent biztosító isteni elme tevékenységének felismerése, értése és tudása gondoskodik az ellátásomról. Erről az igazságról való tudatom végtelen, ezen által az ellátásom határtalan.
 
6.
Az én belső ellátásom azonnal és folyamatosan formálódik és szerez tapasztalatot a szükségleteimnek és a kívánságaimnak megfelelően. És mindez a fő ellátási folyamat lehetetlen, hogy bármilyen szükségletem vagy kívánságom kielégítetlen maradjon.
 
7.
Az Isteni öntudat, ami vagyok, örökké kifejezi az igazi természetét a jólétnek. Ez az ő felelőssége nem az enyém Az én felelősségem az, hogy felismerjem ezt az igazságot. Ezáltal teljes nyugodtsággal elengedem a dolgokat és engedem, hogy Isten bőségben teljesen megjelenjen az életemben és az ügyeimben.
 
8.
A bennem lévő lélek öntudata az Isteni erő eme végtelen ellátása kárpótól az elveszett évekért. Mindent helyrehoz és felemel a jólét útjára. A lélek jelenlétének ez a felismerése, értése és tudása jelentkezik minden formában, amire csak vágyom.

 
9.
Amikor érzem a bennem lévő Isteni erőt az teljesen kielégít. Most már tudatában vagyok az igazságnak. Megtaláltam az élet titkát és abban a nyugodt tudatban élek, hogy az Isteni jólét folyamata örökké működik az életemben. Nekem csak szimplán fel kell ismernem ezt az áramlást, a sugárzását az alkotó energiának, ami folyamatosan, könnyedén özönlik az Isteni öntudatomból.
 
10.
Nem erre a világra koncentrálok, hanem a jólétemet okozó bennem rejlő Isteni erőre. Tudomásul veszem a belső jelenlétemet, mint az egyetlen alkotója a pénzügyi kapcsolataimnak. Hiszek a bennem működő bőség törvényének.

                    BUDHIST MEDITACIO