SZUPER TÁPLÁLÉKOK

Ha megnézzük a földön lévő krónikus betegségek listáját láthatjuk, hogy minden egy dologra vezethető vissza: Az immunrendszer gyengeségére.  Az organikus zöldségek, magok, gyümölcsök, csirák, fontos táplálékok a szervezetünknek, de csak a SZUPERTÁPLÁLÉKOK rendelkeznek olyan vitamin és ásványi anyag mennyiséggel amik lényeges segítséget adnak szervezetünknek.

A SZUPERTÁPLÁLÉKOK segítenek abban, hogy méregtelenítsük a testet és segítenek abban, hogy elérjük ideális testsúlyunkat. Mivel megadják szervezetünknek a szükséges tápanyagokat, kevesebb táplálékot kell fogyasztanunk (gyakorlatilag semmit) azokból az élelmiszerekből, amik gyakorlatilag csak „halott kalóriát’ adnak a szervezetnek és amiknek bevételére nincs szükségünk. Legtöbbünk állandóan fogyasztana valami táplálékot, mert sejtjeink éheznek és nem ismerik fel tápláléknak azokat az ételeket, amit beviszünk a szervezetünkbe. A főtt ételek nem táplálékok a szervezetünknek. Nincsenek bennük vitaminok, ásványi anyagok, az immunrendszerünk úgy fogja fel a főtt ételt mint mérget.

Egyvalamiben megegyeznek a SZUPERTÁPLÁLÉKOK. Hatásukat csak akkor fejtik ki ha nyers állapotban fogyasztjuk őket. (Egy érdekes megjegyzés: A mai gén manipulált világban a szupertáplálékok tele vannak életenergiával, őrzik eredeti tulajdonságaikat, nem veszítenek minőségükből és nem klónozhatóak. Tudnak egészségesen fejlődni mindenféle növényvédő permet nélkül).

Minél többet fogyasztunk ezekből a SZUPERTÁPLÁLÉKOKÓL, annál inkább másnak látjuk a világot. Az energiaszintünk megváltozik, minden szebbnek tűnik, mert egészségesen élünk, a betegség eltűnik az életünkből.

A földön megtalálható legegészségesebb SZUPER TÁPLÁLÉKOK:


Goji Berry

Kakaó Bab (Nyers Csokoládé)
Maca
Kókusz
Aloe Vera
Hempsead
Spirulina
Kék – Zöld Alga
Méz, Royal Jelly, Propolis,
Tengeri Phytoplankton
Acai Berry
KelpGOJI BERRY

GOJI BERRY GOJI BOKOR

Az egyik legnagyobb antioxidáns tartalmú növény a földön. Öregedés gátló hatása felülmúlja minden más növényét. Védi a májat és a vesét. Mivel jelentős mennyiségű antioxidánst termel, kimondottan védi a szem épségét, javítja a látást. Immunrendszer erősítő, védi az emésztőrendszert, szabályozza a vércukor szintet.
Ahogy öregszünk a szervezetünk egyre kevesebb HGH (Human Growth Hormone) hormont termel. A Goji ezt visszaállítja a szervezetben. Ennek a tulajdonságának köszönhetően a Goji Berry a föld leghatékonyabb öregedés gátló növénye.
Mivel a stressz szintet csökkenti a szervezetben, erősen növeli a nemi hormonok működését.
A Goji Berry-ben található Germánium és Szelén az immunrendszert erőssé teszi a rákbetegséggel szemben.
Nagy hidrogén tartalma miatt életmentő lehet a kiszáradástól, sivatagi környezetben.
Védi az agyat és az idegrendszert.
Az érfalakban feloldja  lerakódott zsírokat.
19 aminosav található benne. 21 ásványi anyag forrása, egyebek között: cink, vas, réz, kálcium, germánium, szelén, foszfor, B1, B2, B6, és E vitamin.
Nincs megállapított mennyiség, hogy mennyit fogyaszthatsz belőle, napi 10-45 gramm már elég arra hogy hatását kifejtse.KAKAÓ BAB (NYERS CSOKOLÁDÉ)

KAKAO FA KAKAO BAB

A föld legerősebb antioxidáns és a legnagyobb vitamin és ásványi anyag tartalmú étele. Orac értéke: 955. Az antioxidánsok védik a szervezetet az öregedéssel járó egészségi problémákkal szemben.
Javítja az agy működését és a koncentráló képességet.
Csökkenti a depressziót, építi a szervezetben a stressz ellenálló képességet, ezt a benne lévő serotonin biztosítja.
Napi pár kakaó bab elfogyasztása elég ahhoz,  hogy több értékes anyagot vigyél be a szervezetedbe, mint a napi háromszori étkezés együttvéve. A legjobb növény a fogyókúrához.
A kakaó bab a föld legnagyobb magnézium tartalmú étele. A magnézium segíti a szív működést, növeli az agy működést, lazítja az izmokat, erősen hozzájárul a csontok építéséhez, lúgosít. A magnézium hiány előidézhet szívrohamot.
Nagy a vas- és króm tartalma, ami szabályozza a vércukor szintet.
A nyomelemek közül a cinket és a mangánt lehet kiemelni. Ezek segítik a immun rendszer működését, védik a májat, a hasnyálmirigyet és bőr egészségét.
Nagy a réz tartalma, ami az egészséges vér építéséhez szükséges.
A föld legnagyobb C vitamin tartalmú étele, de nagy az A vitamin tartalma is. A “C” vitamin nagy mennyiségben fontos a szervezetben a mai világban, mert a stressz, C vitamin pusztító.MACA

MACA MACA 2

Származási helye Peru. Az Andok magashegységeiben él 2700 méter felett. Ez tulajdonképpen a gyökérzöldségek csoportjába tartozó növény.
Szabályozza a hormon rendszert, ideg rendszert, szív rendszert.
Növeli az energiaszintet,  az oxigénellátást a vérerekben, a fizikai erőnlétet, segíti a pajzsmirigy működését.
Enyhíti a menstruációs fájdalmakat, növeli a koncentráció képességet.
Minden fajta stressz szimptomákra ajánlott a Maca.
20 aminosav és 31 fajta ásványi anyag található benne. Gazdag kálciumban, magnéziumban, foszforban, káliumban, kénben, szódiumban, vasban, cinkben, jódban, rézben, szelénben, bizmutban, mangánban, szilikonban. Nagy mennyiségben található benne B1, B2, C és E vitamin.
Leginkább őrölve, por alakban lehet beszerezni. Az ajánlott napi adag: 1 evőkanál salátára szórva vagy folyadékban feloldva.KÓKUSZ

KOKUSZ

A kókusz földünk egyik legnagyobb ajándéka. Antioxidáns értéke nagyon magas.
Szinte minden olyan ásványi anyagot tartalmaz amire az emberi szervezetnek szüksége van. (A friss kókusz levet infúzióként is lehet használni). 
Lelassítja az öregedési folyamatot az emberi szervezetben, segíti az ideg- és a hormonrendszer működését.
A kókusz olajat és a kókusz krémet orvosságként és ételként, időtlen idők óta használják. Természetes zsírtartalma van és a szervezet gyorsan át tudja alakítani energiává.
Segíti az emésztést, erősíti az immunrendszert, mivel vírus, baktérium és gomba ölő hatása van. Szabályozza a hormonszintet. Gyorsítja a pajzsmirigy működését.
Szabályozza a szervezet vércukor szintjét  és  az érrendszer működését. Természetes koleszterinnel látja el a májat, ami segíti az egészséges hormonok termelését.
90 százalékos természetes nyers zsírtartalma fontos építőanyaga az emberi szervezetnek. A föld növényei közül, a legnagyobb vírusölő hatású anyag, a lauric sav, a kókuszban található meg.
A kókuszolaj a legegészségesebb olaj főzéshez, mert nem oxidálódik. Emellett segíti a szervezet megfelelő koleszterin szintjének beállítását. Bőrregeneráló hatású.
Nagy a B1, B2, B3, B5, B6, B9, C és E vitamin tartalma. Emellett található benne kálcium, vas, magnézium, szelén, foszfor, kálium és cink.ALOE VERA

ALOE VERA ALOE VERA 2

Segíti a bőr, inak, idegrendszer és az agy működését.
Az immunrendszert erőssé teszi a vírusok, baktériumok és a gombákkal szemben.
Segít mindenfajta emésztési problémát helyreállítani a szervezetben, emellett segíti a szívműködést, lecsökkenti a sugárbetegség hatásait, ellenszere a rákos daganatoknak.
Helyrehozza a sérült sejteket, ezért jó a használata égésre, zúzódásokra, segíti az immunrendszert, hogy erős legyen. Égési sérüléseknél vagy lábgombánál le kell húzni a levelet és a seben hagyni pár órát. Mint étel, szintén meghámozva fogyasztható salátákkal vegyítve.
Nagy hidrogén tartalma miatt életmentő lehet a kiszáradástól, sivatagi környezetben.
Segít egészségesen tartani a vércukor szintet és a májat.
Az Aloe Vera tartalmaz A, B1, B2, B3, B9, C, és E vitamint, emellett magnéziumit, ként, kálciumot, cinket, szelént és krómot.HEMP SEED

HEMP SEED HEMP SEED OLAJINDUSTRIAL HEMP

A hempseed olaja az emberi szervezet számára szükséges összes proteint és aminosavat biztosítja. Nincs még egy ilyen növény a földön. Ez az egyik fő oka ami miatt feketelistára került az olajtársaságok és a gyógyszergyárak nyomására. Ez a növény képes lenne arra, hogy ellássa földünk lakosságát egészséges táplálékkal, ami a gyógyszer ipar végét jelentené.
A hemp levélben lévő silica, erős csontépítő, szükséges a köröm, haj és bőr szépségéhez.
Baktérium ölő hatása van, máj erősítő és jó hatással van az emberi agyra.
A protein szükséges az izmok épüléséhez, a csontok erősödéséhez és az immunrendszer erősségéhez. A benne lévő Omega-3 és Omega-6 aranya 4:1, ami teljesen megfelel annak az aránynak, ami a szervezetnek kell.
A hempseed igen gazdag a következő ásványi anyagokban: foszfor, kálcium, kálium, magnézium, vas, mangán, cink, silicon, réz, platinum, boron, nikkel, germánium, jód, tin, litium, króm és ezüst.
A vitaminok közül az A, B1, B2, B3, B6, C és E találhatóak benne.
A hempseed kombinálva a kókusszal az immunrendszer legépítőbb anyaga.
Hempseed olajat salátákra használva lehet fogyasztani.SPIRULINA
SPIRULINA SPIRULINA 2

Ez egy ősi édesvízi alga fajta. A spirulina olyan gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, proteinben, nyomelemekben, hogy egyedül képes ellátni az emberi szervezetet táplálékkal hosszú időn keresztül. A föld legnagyobb protein tartalmú étele.
Izomépítő hatású, szabályozza a vércukor szintet, növeli az agyi tevékenységet, csont építő hatású, segíti az idegrendszert. Serotont is tartalmaz ami ahhoz szükséges, hogy a stressz szintet szabályozza.
Magas a vas és chlorophyll tartalma, ennél fogva értékes építője a vérnek.  Magas az antioxidáns tartalma, immunrendszer épitő és erős szemjavító hatású. Védi a szervezetet a mikrobák és vírusok ellen és a rákos sejtek kialakulása ellen.
Természetes kén tartalma miatt nagyon hatékony méregtelenítője az emberi szervezetnek. Segít eltávolítani az alumíniumot, a szenet és egyéb mérgeket a testből.
Izom fájdalmak és gyulladások ellen kitűnő táplálék.
Gazdag A, B1, B2, B6, E, és K vitaminban.
Ásványi anyagok közül tartalmaz kálciumot, foszfort, vasat, káliumot, mangánt, magnéziumot, cinket, szelént.
10-20 grammot elég bevinni a szervezetbe naponta.KÉK – ZÖLD ALGA

KEK-ZOLD ALGA KEK-ZOLD ALGA 2
                                           
Ez az ősi sós vízi alga fajta, felelős azért hogy élelemmel és oxigénnel lássa el foldunk 80-90 %-át.
Segíti az immun rendszert és az emésztőrendszert. Magas antioxidáns tartalma van. Antioxidáns értéke 128.  Védi a májat.
Chlorophyll tartalma mintegy két és félszerese a Spirulinához képest. Ez az oka amiatt hatékonyan tud fellépni a leukémia, bőr és máj rák ellen.
Immunrendszer erősítő hatása van, emellett az agyműködést és az idegrendszer működését segíti. Méregteleníti a szervezetet a nehézfémektől. Mint például: ólom, kadmium, mercury. Vírus és baktériumölő hatása olyan elképesztő, hogy még az Ebola vírust is képes a szervezettől távol tartani.
Megtalálható benne a phenynlalanine aminosav, ami az agyra megnyugtató hatással van. Optimistábban látod a világot tőle, vidámabb lesz a hangulatod. A depressziót és a szorongást megszünteti.
Omega 3 zsirsav található benne ami szükséges, hogy lebontsa a szervezetünkben felhalmozódott Omega 6 mellékhatásait. A nem megfelelo Omega 3 – Omega 6 zsírsav arány érrendszeri, immunrendszeri és idegrendszeri betegségekhez vezethet és elváltozást okozhat a bőrön is. Az Omega 3 zsírsav bevitele a szervezetbe csökkenti a lehetőségét a mell, a hasnyálmirigy és a prosztata rák kialakulásának.
DNS építő hatása van. Az emésztőrendszerünk kiválasztása által új sejteket építhetünk belőle és a sérült sejteket is regenerálja.  
Ásványi anyagokban dús, 40 fajta ásványi anyag található meg benne. Legjelentősebb a  cink, vas, szelén, magnézium. De megtalálható benne mangán, réz, boron, kalcium, króm, kobalt, fluor, germánium, jód, molibdén, nikkel, szelén, szilikon, tin, titán, vanádium. Proteinben és enzimekben gazdag.
A vitaminok közül az A,  B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, E, és K található benne.
6-10 gramm bevitele a szervezetbe hatásos.MÉZ, POLLEN, ROYAL JELLY, PROPOLISZ

MEZ POLLEN

A méhészeti termékek földünk egyik legfontosabb szupertáplálékai, mivel nagy koncentrációban található bennük ásványi anyag.

A MÉZ

A mézben nagy mennyiségben találhatóak ásványi anyagok, enzimek, antioxidánsok és az emésztőrendszer számára fontos természetes cukor. Segíti az agyműködést, a reflexeket. Antibiotikus hatása van.
Gyógyító hatása van a hasmenésre, gyulladásokra, rákra.
Antibiotikus hatását kifejti a diftéria, antrax, hugyhólyag, fülgyulladás, tuberkulózis, skarlát, kolera, torokfájás ellen.
Gyógyítja az égési sérüléseket,vágásokat. Mellékhatásai nincsenek.
Nyersen ajánlott fogyasztani, napi 1-2 kanállal. Vigyázat! Melegítés hatására az ásványi anyag értéke megszűnik.


POLLEN

A Pollen, a legkomplexebb szupertáplálék amit a természetben megtalálhatunk.
Magas antioxidáns tartalma van. Növeli a hormonszintet, erősíti az izmokat, megszüntet alergiákat. B vitamin tartalma miatt növeli a szervezet ellenálló képességét a stressz ellen, öregedés gátló hatása van.
Nagyon gyorsan beépül a szervezetbe.
18 fajta vitamin található meg benne. Egyebek kozt: B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, D, E, F, H, K, P
60 fajta ásványi anyagot tartalmaz. A legfontosabbak a kálcium, foszfor, kálium, vas, réz, jód, cink, kén, klór, magnézium, mangán, molibdén, szelén, boron, silica, titán.
22 aminosavat tartalmaz, jelentős a protein tartalma.
Fogyasztása: Mézzel keverve, vagy desszertnek.
A FÖLD LEGMAGASABB VITAMIN TARTALMÚ TÁPLÁLÉKA.


PROPOLISZ

A propolisz immunrendszer és antibaktérium hatású.
Izületi fájdalmakra, asztma ellen és allergiák ellen használatos. Égési sérülések kezelésére is alkalmas.
Megtalálható benne A, C, E, vitamin és jelentős mennyiségü különböző B vitamin.
Nagy mennyiségű mangán, réz, kálcium, vas, silicon, vanádium található  benne.
A Propoliszt szájba csepegtetve használjuk az immunrendszer erősítésére.


ROYAL JELLY

Lelassítja a szervezet öregedési folyamatát, javítja a nemi hormonok működését, megszűnteti az izületi fájdalmakat, anti depressziós hatású. Természetes antibiotikum hatása van.
Idegrendszer építő hatású. Segít a szív és érrendszeri betegségek megelőzésében.
Segíti a memóriát fejleszteni, segit a hormonrendszer építésében.
Megtalálható benne: kálcium, kálium, cink, magnézium, vas, mangán.
A vitaminok közül  A, B, C, D, E található meg benne. Főleg B5 vitamin tartalma jelentős.
Naponta fél teáskanállal, elegendő mennyiséget viszünk a szervezetünkbe ahoz, hogy hatékony legyen.TENGERI PHYTOPLANKTON

MARINE PHYTOPLANKTON MARINE PHYTOPLANKTON 2

Tartalmaz majdnem minden olyan ásványi anyagot és vitamint, ami az emberi szervezetnek kell.
A szervezet még a legegészségesebb tápláléknak is csak az 50 %-át használja fel.  Ezzel ellentétben ezt a táplálékot a szervezet 100 %-ban hasznosítja.
Egész napra elegendő energiát ad.
Baktérium, vírus és gombaölő hatású. Immunrendszer erősítő.
Méregtelenítő hatású. Segít a fogyásban. Javítja az emésztést.
Javítja a memóriát. Ellátja a szervezetet oxigénnel. Beállítja a vércukor szintet, javítja a nemi hormonok működését, sejt javító hatású.
Idegrendszer javító hatású. Meditációnál segít mélyebb állapotba kerülni. Segíti a mély alvást. Javítja a látást. Fiatalító hatású.
Nagy az antioxidáns tartalma. A benne lévő Chlorophyll véd a röntgen sugarak, ultraibolya sugarak, radioaktív szennyezés (deplated uranium) és a levegőben lévő nehéz fém szennyezés ellen.
Gyógyítja a reumát, ekcémát, bőrrákot, prostata rákot, szív problémákat, Alzheimer kort, Parkinzon kort, máj problémákat, depressziót, megfázást, vese bántalmakat.
Vitamin tartalma: A, B1, B2, B3, B5, B6, B12, C, D. K
Ásványi anyagok közül: boron, kálcium, króm, réz, jód, vas, magnézium, mangán molibdén, foszfor, kálium, szelén, cink, vanádium, kén található  meg benne legnagyobb mennyiségben.
Megtalálható benne az összes protein és aminosav, amire szükségünk van.
Por formájában fogyasszuk 1-2 kávéskanállal naponta. Ajánlatos hűtőben tárolni.


ACAI

ACAI ACAI 2

Ez egy braziliai gyümölcsfajta. Hatalmas az antioxidáns értéke.
Gazdag Omega 3, 6 és 9 zsírsavban. 19 aminosav található  meg benne.
Lelassítja az öregedési folyamatot a testben, sejtépítő hatású.
Rákölő hatása erős.
Sok energiát ad, javítja az agy működését, a szív és érrendszer működését, bőr fiatalító hatású, erősíti az izmokat és immunrendszer építő.
Ásványi anyagokban gazdag: Főleg kálcium, foszfor tartalma nagy.
A vitaminok közül az A  és E vitamint lehet kiemelni.


KELP

KELP KELP 2

Ez egy tengeri zöldség, ami nagyon gazdag ásványi anyagokban.
Kivonja a radioaktív elemeket és nehézfémeket a szervezetből.
Beállítja a pajzsmirigy rendszert. Jód tartalma nélkülözhetetlen az emberi szervezetben a hormontermeléshez. Mivel a jód nem marad meg az emberi szervezetben, mint például a vas, rendszeresen kell bevinnünk, hogy a   pajzsmirigy működését  biztosítsa.
Vírus és gombaölő hatású, véd a gyomorrák, herpesz ellen és védi a tüdőt.
Főleg kálcium, magnézium, jód, vas, kálium tartalma nagy.
A vitaminok közül a B6 jelentős benneCHLORELLA

CHLORELLA CHLORELLA 2

Egy vizi alga fajta. Nagyon magas a vitamin és ásványi anyag tartalma.
Segíti az agy és a máj müködését, az emésztést, regenerálja a sejteket, méregteleníti a testet, véd a radioaktiv sugárzások ellen, növeli az immunrendszer müködését és felgyorsitja a szervezet gyógyulását.
Aktívan fellép a rák  betegségekkel szemben, csökkenti a vércukor szintet, enyhíti a reumás tüneteket, gyógyítja a csontritkulást, helyrehozza a baktériumos és vírusos fertőzéseket, hepatitiszt és az AIDS-et.
Chlorella a legerősebb méregtelenítő táplálék a földön.
Kitisztítja  az alkoholt a májból, a tesből kiszedi a nehéz fémeket a növény védő és permetező szereket, élemiszerekből a méreg anyagot, halakból a mercury-t, DDT-t, arzént. (Japánban a Hirosimai, Nagasaki-i atombomba káros rádioaktív hatásait Chlorella fogyasztással hozták helyre. Napi 8 gramm, ami már elég magas dózis, elég volt arra hogy kitisztítsa a szervezetet a kadmium, uránium, ólom hatásaitól). Az ilyen veszélyes anyagok kitisztítására a szervezetből, 3-6 hónap szügséges a Chlorellának.
Ez a táplálék segíti felerősíteni az immunrendszert a kemoterápiás kezelés utánni mérgező mellékhatásokból.
Képes újra építeni sérült agy és idegsejteket ezért gyógyitja a Parkinzon és Alzheimer kórt.
Az egyik legnagyobb protein tartalmú táplálék a földön.
A vitaminok közül a B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, C, E található meg benne.
Az ásványi anyagok közül a vas, kálcium, jód jelentős benne.
3 gramm bevitele a szervezetbe már hatékony. Por alakjában található meg.CHIA SEED

CHIA SEED CHIA SED 2

A menták családjába tartozó növeny. Dél Amerikában, Mexikóban és Ausztráliában él.
Magas az ásványi anyag, protein, és omega 3 zsírsav tartalma.
Javitja az agy müködést, segíti a szervezet növekedését, megelőzi a szív problémás betegséket, kezeli a magas vérnyomást, depressziot, cukor betegséget és fellép a rák ellen is, öregedést gátló anyag található meg benne.
Javítja a csontok erősségét.
Megtalálható benne nagy mennyiségben: mangán, foszfor, kálium, kálcium.
Folyadékba keverve, salátákat megszorva fogyasztható. 1 kávéskanál ajánlott naponta.