SZÓJA (mellékhatásai: rák)

A szója  elterjedéséért, mint élelmiszer kizárólag egy cég felelős: Monsanto, akik milliókat öltek bele abba a reklámkampányba hogy ez elterjedjen a földön mint élelmiszer. Az ázsiaiakra hivatkoztak hogy a szója fogyasztás miatt milyen egészségesek. Ázsiában a szóját, mint természetes műtrágyát használták abból a célból, hogy a föld nitrogén szintjét szabályozzák. Ázsiában addig nem fogyasztották a szóját amíg nem erjesztették és a benne lévő mérgeket el nem tüntették. Az erjesztés hosszú és költséges folyamat aminek eredményeként a benne levő mérgek nagy részét leépíti. Nagy részét, de nem az összeset. A szójában megmaradt méreg ugyanis kivonja az emberi szervezetből a B12-es vitamint, épp ezért az ázsiaiak még az erjesztett szójából is csak minimálisat ettek.  Mellé halat fogyasztottak hogy a szervezetből kivont B12-őt pótolják. A gyártó cégek azomban nem használják az erjesztési eljárást és így a szója teljes mérgező mivoltában kerül terítékre és az élelmiszer polcokra. 

Ma már szinte minden élelmiszer termék fajtában található szója. Magyarországon olyan szinten feldúsították  az élelmiszereket szójával, ami még itt is extrémnek számít. Szinte nem találsz cukrot, csokoládét, süteményeket, konzerveket és hús készitményeket amelyekben ne lenne szója letiszin (térfogat növelő). Tényleg az, mert ettől hízni azt tudsz, de ez még csak a kisebbik probléma. Szója letiszin nem más mint a mellékterméke a szójababból kivont olajnak. Erősen rákkeltő, mivel higítót és rovarírtó vegyszereket is tartalmaz. Ez egy olyan mellektermék aminek az eltüntetése nagyon sokba kerülne, ezért inkább kikiáltották egészséges anyagnak és így tömegesen nyomják az élelmiszerekbe. 

Kína szegényebb részein, ahol az emberek nem tudtak hússal vagy hallal táplálkozni és a sokkal olcsóbb szója fogyasztása mellett döntöttek, most több mint 100 millió agysérült gyerek van a szója hatásaként. Ez elsősorban annak köszönhető, hogy a terhesség alatt a nők szója tejet ittak és ez így hatott ki az újszülöttekre. A szója erős kromoszóma elváltozást, sejt deformálódást és rákot is okoz, mivel az immunrendszerre is képes hatni. Ennek pont az ellenkezőjét terjeszti a média. Állitólag a szójában lévő kálcium jó a csontoknak. Az igazsághoz ennek semmi köze, ugyanis a szójában lévő sav kivonja a szervezetből az ásványi anyagokat, speciálisan a kálciumot. A szójatejjel etetett kisgyerek szervezetére a szója úgy hat, mintha naponta több fogamzásgátló tablettát venne be. A szója hatása főleg a hormonokra hat ki. A férfihormonokat átalakitja így terméketlenseget idéz elő. De a női hormonokkal sem bánik jobban. Már 4-5 éves kislányoknál is előidézhet menstruációs vérzést és hormon zavarokat. A gén módosított kukoricának is hasonló hatásai lehetnek. Nőknél meddőséget okozhat. Ez a legújabb bevett módszer a népességszabályzásra.

A szója az egyik legveszélyesebb élelmiszerként eladott termék, már csak azért is mert szinte mindenben megtalálható: kenyérben, konzervekben, hús termékekben, szinte az összes édességben beleértve csokoládék, sütemények, cukorkák. Ha egeszségesen akarsz élni tartózkodj ettől a méregtől, amit szójának hívnak és alig 50-60 évvel ezelőtt még azt sem tudták róla,  hogy egy napon élelmiszerként fogják kikiáltani. Ne tedd tönkre a hormon háztartásod és gyermekeid jövöjét. 

Ha valakit érdekel még információ a szójáról, minden lehetséges információt megtalál a  www.doctorsaredangerous.com web oldalon.