MOST ELÉRKEZTEM ARRA A PONTRA, AMIKOR ÖSSZEFOGLALHATOM AZT, AMIÉRT EZ A WEBOLDAL LÉTREJÖTT. HOL TARTUNK  ÉS HOVA MEGYÜNK?

Mi történik és mit kellene tenned? Hogy TE melyik utat választod az tőled függ. Dönts saját belátásod szerint!

                                                MATRIX

Egy hatalmi harc folyik a földön. Ebben a harcban a közös ellenség az emberi EGO. Mind személyes, mind kollektív szinten. Ha leakarod győzni nem hagyhatod, hogy az érzelmeidet befolyásolja bármilyen külső tényező. Felejtsd el a vallásod, nemzetiséged és politikai nézeted! Ne erőltesd rá az akaratod senkire! (Ez sokaknak nem fog tetszeni). De ez így müködik !!! Ez a szabadság ára.

 GALAXY

Az összes vallás a kontrollra épül. Ezen keresztül befolyásolják azt, hogy mit érezhetsz és mi a helyes cselekedet. Lélek szinten próbálnak irányítani téged. Neked tudnod és érezned kell, hogy mi a helyes út az életedben, nem kell, hogy más megmondja neked! Ameddig ez nem tudatosul benned, addig nem vagy szabad.

Amíg abban éled ki magad, hogy magadat mások elé teszed, amíg faji megkülönböztető módon ítélkezel más nemzetek felett -legyen az kínai, arab, cigány, néger, zsidó, indián, eszkimó vagy bárki más-, addig része vagy az Ego játékának (egy esztelen hatalmi harcnak) és egy szűkített szemüvegen keresztül látod a világot. Nem egy másik nemzet az ellenség. Soha nem is volt az. TE magad vagy saját magad legnagyobb ellensége azzal, hogy hagyod magad alárendelni az Egodnak és elfogadod azt, hogy eljátszod mind a kontroláló, mind az alárendelt szerepet. Amíg így élsz, nem vagy szabad. Ébredj fel!

Amíg a politikai nézeteid befolyásolnak, szintén nem vagy szabad. Miért? Mert ameddig ez vezet, a körülötted lévő világra, mint vetélytársra nézel és minden más vélemény mint a tied, összeütközést, konfliktust válthat ki. Illúzióban élsz, ha azt hiszed bármilyen politikai beállítottságú rendszer a te vagy más javát szolgálja. A kormányok erőszakkal vannak fent tartva, korruptak és lefizethetőek. 

Az emberiség egy agymosáson megy át a kormányok által. Ez a folyamatos félelemben tartás stratégia az ellen irányul, hogy meglépjük a spirituális fejlődésünk irányába a szügséges lépéseket. Az első számú lépés pedig az lenne hogy FELSZABADÍTSD AZ AGYAD A NYOMÁS ALÓL AMIT MENTÁLISAN, ÉRZELMILEG ÉS FIZIKAILAG RAKNAK RÁD. 

NINCS ELLENSÉG! 

AZ ELLENSÉG EGY FOGALOM AMIT A SAJÁT FÉLELMED HOZ LÉTRE.
 
A Rendszer állandóan azt akarja elhitetni veled hogy harcolni kell az ellenséggel. Ha nincs ellenség (mert nincs) akkor alkotnak eggyet. A 2. világháború után 5 fázist terveztek arra  hogy miképp lehet az emberiséget félelemben tartani. Ezen az alapon fegyverkeznek és alkotnak meg pusztítóbbnál pusztítóbb fegyvereket.

Az 5 fázis

1.    Meg kell védeni magunkat más országok ellen.
2.    Meg kell védeni magunkat a terrorizmus ellen.
3.    (Afrikai, Arab) országok invázió elleni védelem. 

Hamarosan a következő fázisba lépünk. 
A lényeg az hogy NE MENEKÜLJ BELE A FÉLELEMBE AKÁRMIT IS TERJESZTENEK!!!

4.    Aszteroidák ellen az űrvédelmi fegyver rendszer létrehozása.
       (Elfogják híresztelni hogy egy hatalmas aszteroida jön a föld felé).

A legutolsó fázis mielött összeomlik az egész rendszer, amikor már nem tudnak mit kitalálni.

5.    Idegen lények elleni űrvédelmi fegyver rendszer felállítása és bevetése. (Idegen             lények "támadást indítanak a föld ellen" címen).

SENKI NEM AKAR NEKÜNK ÁRTANI CSAK A JELENLEGI KORMÁNYOK ÉS AZOK IRÁNYÍTÓI. VIGYÁZZ! A MÉDIA TÁJÉKOZTATÓJA OLYAN  VALÓSÁGOSNAK FOG HALLATSZANI HOGY MEGTÉVESZTHET!


Vajon elgondolkozik-e valaki azon, hogy miért dolgozik ilyen sokat ha úgy sincs látszata. Hova megy a rengeteg energia, pénz amit külömbözö adók címén beszednek. Vajon tisztában vagy-e vele hogy te fizeted azoknak a szuper fegyvereknek az elkészítését amikről fogalmad sincs hogy létezik. Erre dolgozol, ezért töltesz kevés időt a családoddal, és ezért van válság a földön. Ez a bolygó eltudná tartani akár a mai népesség tízszeresét is ha észszerűen használnák amit nyújt.

SA 1       SA 2

Ezek a multi milliárd (billió) dolláros, (eurós) harci gépek azok amikre adózol, amik felemésztik a világ gazdaságot, és a végén ezeket vetik be ellened. Ha a média elhíresztelné hogy ilyen gépekkel támadnak a föld ellen idegen civilizációk, sokan elhinnék. Többjük olyan hatást kelt mintha UFO-k lennének, de ezek földi technológiai csodák. Ezek már léteznek némelyik már egy évtizede repül, készülnek a bevetésre, de ELLENÜNK.
 
A technológia csak pusztulást hoz, mi NEM ENGEDHETJÜK MEG HOGY NE ÉRZELMI ALAPON ÉLJÜNK ÉS GONDOLKODJUNK.
 
SA 3     SA 4
 
A világ gazdaság nem fog összeomlani, MERT MÁR ÖSSZEOMLOTT, mint az USA birodalom mint az Európai Unió. Nem akkor van összeomlás amikor a MÉDIA bejelenti hanem akkor amikor eltünnek az emberi jogok és a napi kereseted nem fedezi a napi megélhetésed. Minden energia szinten működik. Ha dolgozol energiát adsz, ezért energiát kell hogy kapj, ez így van egyensúlyban. A pénz energia. De ha a pénz mint energia nem fedezi azt az energiát amit te a munka végzésed által elhasználtál akkor nem ér semmit, csak értéktelen papír. Itt tartunk most. 


Magyarországon a bankok mintegy 1626 milliárd forintnyi hitelt vettek fel Euron kívüli valutában, ugyanakkor több mint 7600 milliárd forintnyi hitelt helyeztek ki.
VAGYIS A BANKOK BIZONYÍTHATÓ MÓDON NEM VÁLTOTTÁK DEVIZÁRA A FORINTOT.

EGYSZERŰSÍTVE: A KIADOTT HITELEK 80%-a TULAJDONKÉPPEN NEM IS VOLT EGY PILLANATIG SEM DEVIZA ALAPÚ, HANEM EGYSZERŰ FORINT HITELEK VOLTAK, amire rányomták a devizás elszámolás álcáját, majd a megváltozott kamatok, árfolyamok, és kockázati félárak alapján elképesztő profitot zsebeltek be rajta. 9000-12000 milliárd forintról van szó. Mindez egy óriási csalásra alapozva......

Látta valaki is a bank kontraktot hogy az deviza alapú?!

MERT NEM AZ VOLT, DE VELED KIFIZETTETTÉK MINTHA SVÁJCI FRANK VAGY EURO ALAPÚ LETT VOLNA. 


Ezek a kedves bankok most hogy már az ország lakosságát koldus botra juttatták, a kormánnyal történt devizahiteles-mentő megállapodás alapján ’Nagyvonalúan” lemondanak a profitjuk egy jelentéktelen részéről...

A magyar kormány ezután a dolog után úgy tesz mintha mi sem történt volna, sőt úgy tesz mintka ezek a kedves  bank szakemberek komoly segítséget nyújtottak volna a végtelenségig leszegényített lakosságnak. NEM lessz semmiféle kivizsgálás az ügyben.....A KORMÁNY TUDOTT AZ EGÉSZRŐL.

Mindez itt történt meg a szemetek láttára úgy hogy az egész magyar társadalomból hülyét csináltak. Az emberek eladósodtak és önként rabszolgasorba álltak.

                              ÉBRESZTŐ, MEDDIG TŰRITEK EZT?!


Az USA DOLLÁR-nak vége, az egész gazdasága összeomlott és a privát bankok vették át a hatalmat az ország felett. Az Euro pedig csak egy átmenetnek volt szánva mielött a Globalizmus beteljesedésével megalkotnák a világ valutát (aminek bevezetése már tervben van). Mindkét valuta az utolsó hónapjait éli.

Ez az USA tartozása grafikailag ábrázolva

  Ennyi 10 ezer $      Ennyi  1 milliárd $             Ennyi 1 trillió $
TÍZ EZER 1 milliard 1 trillió
 15 trillió 114 Trillió
                           $15 trilió                                                     $114 trillió
                                                                                 Az USA teljes adóssága. 
($100 címletekben, 1.5 méter magas palettákal számolva, ez másfélszerese a World Trade Center magasságának egy futbal pálya alapterületen).

Ez csak 1 ország adóssága. De jelenleg majdnem MINDEN ország el van adósodva. Kiknek is? PRIVÁT BANKOKNAK AMIK SZINTE  100%-BAN A ROCHILD, ROCKEFELLER CSALÁD IRÁNYÍTÁSA ALATT ÁLLNAK (Elbújva néhány név mögé mint a Warburg család vagy J.P. Morgan Bank hálózata). Ők irányítják a politikusokat.

EZ PEDIG MÁR PÁR ÉVE TART. Eljutottunk oda ahol a pénznek nincs tovább értéke, és az egyetlen igazi érték ami a tiéd az az öntudatod. Ideje hogy kilépj a rendszerből és azt mond „Befejeztem hogy kiszolgáljam ezt a könyörtelen rendszert ami csak nyúz engem a haszontalan törvényeivel, adóival és elvárásaival. Nem csinálom tovább!”. Mert ez az egyetlen megoldás. Nem fizetsz tovább nekik adót, nem fizeted a politikusok fényűző életmódját, luxus megélhetéseit, utazásait, kúrváit (nem megbántva ezzel az illetékes hölgyeket), hanem végig nézed a rendszer teljes összeomlását és arra koncentrálsz hogy teljes önellátó legyél mindentől független. Összefogsz a szomszédaiddal, barátaiddal, ha lehet mindenkivel aki így érez, és egymást segítve felkészülsz mint fizikailag mint lelkileg a spirituális változásra ami úgyis kiszelektálja az emberiség eme haszontalan tagjait. Már nincs sok idejük.  
    Power Structure 
A világnak olyan vezetők kellenek, akiket nem lehet zsarolni, nem lehet lefizetni, nem lehet megfenyegetni. Olyan emberek, akik az energiájuknak és az emberiségnek élnek. Olyanok, akik tisztában vannak vele, hogy az Univerzális Energia végtelen. Ez az energia vezeti őket és nem az Ego, akik tudják, hogy az emberi lélek halhatatlan (örök, tehát nem elpusztítható) és a földön a szeretet a legnagyobb alkotóerő. Amint erre rájössz, TE is ilyenné válhatsz. TE is lehetsz egy ilyen vezető, csak törj ki ebből a félelem bázisú gondolkodásból!

Amíg a benned dúló indulatok határozzák meg az életedet, addig csak tehetetlen báb vagy egy olyan világrendszer kezében, ami arra épül, hogy elkülönítse az embereket egymástól. Ez a fegyverük évezredek óta és ezt mindaddig hatásosan fogják bevetni ellened, amíg nem tanulsz belőle. Ennek a világrendnek a legnagyobb ellensége az összefogás, béke és szeretet. CSAK azért tudják fenntartani ezt a világ diktatúrát, mert NEM AKAROD ezt észrevenni. Nem kellene már valamit tenni?

  BUDDhA JEZUS


Időszámítáunk előtt 600 évvel, élt egy ember a földön. A neve: Buddha, aki azt tanította: Változtasd meg az érzelmeid, megváltozik a szervezeted. Megváltozik a szervezeted, megváltoztatod az egész világod.

600 évvel később egy másik ember élt a földön, a neve Jézus. Az üzenete ugyanaz volt.

Egyik tanítónkat sem hallgattuk meg, holott láthattuk mire voltak képesek azon a szinten, ahogy ők éltek.

Azóta 2000 év telt el és mi még mindíg egymásban látjuk az ellenséget. Szánalmas hozzáállás az élethez.

Az emberek nagyrésze nem azért él szegénységben, betegségben, elkeseredve és félelemben, mert vannak akik elnyomják őket, hanem azért mert IGY AKARNAK ÉLNI. Könnyebb mindíg mást okolni,  mint felelősséget vállalni azért amit tesznek és ami még rosszabb, amit nem tesznek.

Az ember TESTILEG  és LELKILEG  jól kell, hogy érezze magát. Különben mi értelme van az életnek?

Ahhoz, hogy testileg jól érezd magad, vigyáznod kell az egészségedre. Add meg a szervezetednek amire szügsége van (vitaminok, ásványi anyagok, szupertáplálékok), hogy fizikailag jól működjön! (Itt nem feltétlenül az Ipod, hamburger, Coca cola, mobile telefon, TV és az eltöltött órák a Facebook-on áll az első helyen). A szellemi és testi mérgeket  épitsd le magad körül!

Ha TESTILEG  jól vagy a gondolkodásod kitisztul és összhangba tudod hozni az érzelmeiddel. Stabilizálhatod a szeretet energiát magadban és eltüntetheted a félelmet az életedből. Ehez használj egy ősi technikát, amit úgy hívnak: MEDITÁCIó.

Elkezdhetsz meditálni és ezzel megadod a szellemi táplálékot magadnak. Magasabb frekvencián kezdesz vibrálni, aminek következtében a DNS-ed eddig nem működő szálai aktiválódnak. Másokat is segíteni kezdesz ezen az úton azzal, hogy példát mutatsz. Ne törődj vele, hogy őrültnek néznek. Nem vagy kevésbé az, mint aki elfogadja, hogy az erőszak rendszer rabszolgájaként él.


SZIVAz érzelmek és a DNS összefügg. DNS

A DNS szerkezetünk és működése.

Az emberi DNS szerkezete az egyik legkomplexebb dolog. Olyan dolgokat produkál, amikre nincs magyarázat. A DNS világít a testben. De még ez a tulajdonsága sem magyarázza meg azt, hogy miért kommunikál a fényben lévő foton részecskékkel. Ennek a tulajdonságának köszönhetően kihatással van a veled történő szituációkra az életedben.

Amire gondolsz és ahogy átérzed azt a DNS kivetíti a fényben lévő, világot megalkotó fény fotonoknak. A fotonok felveszik a DNS-ed érzelmi állapotát és elkezdenek ráhangolódni annak a frekvenciájára. Mint egy válasz reakcióként ahogy a DNS-ed érez, a fotonok úgy reagálnak. Úgy is lehetne mondani: Amilyen az érzelmi állapota a DNS-ednek, olyan energiamező veszi körül a fény részecskék által.

Nagyon fontos tehát, hogy érzelmi alapon pozitív dolgokat sugározzál ki, mert ezáltal a DNS-ed ezt küldi ki az éterbe, ilyen lesz a környezeted visszahatása is. Az érzelmeid pedig attól függnek, milyenek a gondolataid.  Tehát ezzel kell kezdeni. A pozitív gondolkodás jó érzelmeket vált ki, a DNS ezt sugározza kifelé és a visszahatás a fény fotonoktól is ilyen lesz.

Az emberek nagy része a bal oldali agytekéjét használja, ami az intellektuális gondolkodást segíti, viszont ez az EGO birodalma. Az EGO szinte állandóan elégedetlen. Újabb és újabb igényei vannak.  Ezért mozognak a gondolataid a negatív hullámhosszon, ez befolyásolja az érzelmeidet, és a DNS-ed is ezt sugározza kifelé. A válaszként kapott szituációk az életedben is ilyenek lesznek. Ezáltal még kevésbé vagy elégedett és emiatt még inkább a negatív gondolatok jönnek elő.

Egy ilyen ciklusban éled mindennapjaidat. Ilyen embereket vonzol magad köré, ilyen szituációk elé kerülsz a magánéletben és munkahelyeden. Az EGO dominál feletted. Sok ilyen ember pedig megalkotja a kollektív EGO-t, ami ugyanilyen hatást vált ki, csak szélesebb skálán. Országos és globális szinten megalkotják magunk körül az abszolút tökéletlen rendszert, ami irányítja oket és a végtelenségig elnyomja. Addig amíg erre rá nem jönnek.

Az elnyomó, kizsákmányoló rendszer TE VAGY
A saját érzéseid által megalkotott Matrix.

                                      HIGHERSELF AND GOD
Amint az érzéseid megváltoztatod, a körülötted lévő emberekre is kihatsz, ők is megváltoznak és elkezdődik a Spirituális Forradalom. Ennyire fontos a DNS. Rajta keresztül alkotsz meg MINDENT.

Az 1980-as években sok helyen végeztek olyan kísérleteket nagyvárosokban, ahol bizonyos számú embert stratégiailag elhelyeztek és a nap bizonyos időszakában azon meditáltak, hogy a városban béke, szeretet és nyugalom van. Ezekben az időszakokban a városokban drasztikusan lecsökkent vagy megszűnt a balesetek, erőszakos bűncselekmények száma. A kísérleteket különböző időpontokban, különböző helyeken végeztek el és az eredmény mindíg ugyanaz maradt. A kísérletek befejezése után a városokban minden statisztika visszaesett az eredeti szintre

Ugyanilyen kísérleteket végeztek el az izraeli – palesztin konfliktus, valamint az iraki háború idején. A tömegmeditálási effektus hatására megszűntek a terrorista támadások, bombázások, lövöldözések, merényletek és fegyveres konfliktusok. Amint befejeződött a meditálás, minden újra visszaesett. Bemérték azt is, hogy mennyi ember kell ahhoz, hogy ez az effektus létrejöjjön.

A formula pedig a következő: Az adott lakosság 1%-ának a négyzetgyöke. Minimum ennyi ember kell ahhoz, hogy ez a hatás létrejöjjön egy adott helyszinen.

Vegyük például Budapestet: Ha a lakosság létszáma 1millió 800,000, akkor annak az 1 százaléka 18 000 és ebből gyököt vonva: az 131-132. Minimum ennyi ember kellene ahhoz, hogy Budapesten ez a hatás létrejöjjön. 131-132 ember mély meditációja a szeretetre és a békére koncentrálva egy ilyen energiát hozna létre. Persze hozzá kell tenni. Nem várhatnánk el azt, hogy ennyi ember 24 órán keresztül folyamatosan meditáljon. Szóval ha ezt lebontanánk félórás ciklusokra, akkor 24 órában 48-szor félóra szorozva 132-vel: az 6336 ember. Ez a 6336 ember  kellene ahhoz, hogy egy ekkora városban rend legyen 24 órában. Ez abszolút nem lehetetlen.

30-40 nap ilyen „metafizikai energia koktél” kitisztítaná a várost.

                           BUDHIST MEDITATION

Ha országos szinten nézzük ezt alapul véve, 10 millió emberre lebontva, ez a szám 15178. Ennyi ember energiája kellene 314-315-os csoportokban, félóránként váltva egymást, hogy létrehozzon egy olyan hatást, hogy az országban rend lenne de úgy, hogy megszűnnének a balesetek, erőszakos bűncselekmények, bűnesetek.

De nem csak ez történne. Eltűnnének a korrupt emberek, politikusok a színről (lemondanának, elmennének innen, megőrűlnének vagy teljesen megváltoznának) mert ezt az energiát nem tudnák elviselni. Az országban vége lenne az önkényuralomnak. Nem lenne tovább szükség erőszak szervezetekre, rendőrségre, katonaságra, adóhivatalra, bankokra, biztosítókra, politikusokra és hasonló élősködőkre.

A KÉRDÉSEM AZ, TE MENNYIRE AKAROD EZT?  

Ha akarod, akkor viszont miért jön megint fel az a gondolatod, hogy ezt nem lehet megcsinálni?!

Egy új világ tudna eljönni itt ahol az emberek egymást segitve élhetnének és mindenki egyformán kivenné a részét. És mindez energiaszinten történne.

Nem erőszakos forradalom kell ide, az csak alkalmat adna a rendszernek, hogy bevesse erőszak szervezeteit. Az erőszak soha nem működött, es nem is működne. Tanulj a múltból! Ide olyan kell ami meg eddig nem volt.

Az első lépés az lenne hogy vegyed az életed irányitását a saját kezedbe. Ha beteg vagy NE ORVOSOK KEZÉBE rakd sorsod! Ők ugyanúgy eladták magukat a rendszernek, mint a bankárok vagy politikusok.

Ne hagyd hogy a főnökeid beléd töröljék a lábukat! Ne félj kiállni magadért. Ha félsz erőt adsz nekik. Érezd hogy szabad vagy!

Ne a pénz irányítsa az életed! A megérzéseidre halgass! Az öntudatod az egyetlen dolog ami igazán számít.

Ehez el kell kezdeni a változást magadban MOST. Ez az egyetlen út ahhoz, hogy sikeresen legyőzzük a kollektív EGO-t. 

                                            VILAG MEDITACIO

Kezdjük el minél hamarabb és BÉKÉSEN DÖNTSüK ÖSSZE EZT A LELKETLEN, CSAK SAJÁT HATALMÁVAL TÖRÖDő KORRUPT RENDSZERT,  ami az országban (és a világon) van, eljött az ideje!

A földön sokan dolgoznak ezen.


Amire GONDOLSZ és ÁTÉRZEL, az az univerzum törvénye szerint létrejön. Ez az Isteni teremtő energia (Univerzalis Energia, Nagy Szellem, hívd ahogy neked jobban tetszik), ami mindannyiunkban megvan. Elkezded formálni az életedet úgy, ahogy te szeretnéd. Már nem függesz senkitől, semmitől és ezzel másokat is elindítasz ezen az úton. Egyre több ember kezd így élni és a sötét energiákat sugárzó emberek, helyzetek eltűnnek az életedből. A kormányok szétesnek, megszűnnek, mert félelem alapon működnek. Egy új világrendszer jön létre, ahol mindenki tudja mi a helyes cselekedet.

                                            HEART CHAKRA

NE FELEJTSD EL, EZ EGY BÉKÉS FORRADALOM ÉS SAJÁT MAGADBAN ZAJLIK LE, MINDENFÉLE ERŐSZAK NÉLKÜL. ERŐSZAK CSAK ERŐSZAKOT SZÜL, EZÉRT TART ITT A FÖLD ÉVEZREDEK ÓTA. NE ENGEDDD, HOGY AZ EMÓCIONÁLIS INDULATOK MAGADDAL RAGADJANAK! HA IGAZAN AKARSZ VÁLTOZTATNI A VILÁGON, KEZD MAGADDAL! NEM A VILÁGGAL VAN GOND, HANEM VELED, A GONDOLKODÁSODDAL ÉS ÉRZÉSEIDDEL. TE ALKOTTAD MEG EZT A VILÁGOT. NE SIRÁNKOZZ, NE OKOLJ MÁST, NE ADD FEL ÉS NE KESEREGJ, HANEM FORMÁLD ÁT! 

                                                 V MASK
Magas rezgésed hatására elkezdheted a fénytested aktiválását a MER-KA-BA (Fénytest) meditáció segítségével. A fénytested aktiválásával új tudati szinten kezdesz élni, a fiziki test átalakul, ugyanúgy mint a földbolygónk (átmegy a fény frekvenciájára).

 
Megalakul az új emberiség. Akik nincsenek készen, új esélyt kapnak a következő életeikben, másik 3. dimenziós bolygókon. A föld nekik nem lesz alkalmas az életre, mivel a frekvenciájuk nem éri el a megkívánt szintet. 

                                              FENYTEST 2

AZ IDŐ KÖZEL VAN, TEHÁT KEZDJ EL HELYESEN ÉLNI MOST! MÉG TUDSZ VÁLTOZTATNI AZ ÉLETEDEN.
MOST TUDSZ VÁLTOZTATNI. NEM MAJD!!! MOST! 

                   MEDITALAS

                                               
MINDENKIT SZERETETTEL VÁRNAK AZ 5. DIMENZIÓBAN.

ENERGIA KOZPONTOK