Először is le kell szögezni: A RÁK „betegség” NEM KÉPES KIALAKULNI EGÉSZSÉGES TESTBEN, beteg szervezetet keres. A betegséget nem feltétlenül vírus, baktérium vagy gomba okozza. Ha az immunrendszer nem működik megfelelően, az egyenes út lehet a rákos sejtek kialakulásához.

                                         AVRN

A rák civilizációs betegség. Az életmódunk alkotta meg.  Vannak népcsoportok a földön, akiknél teljesen ismeretlen. Mit tudnak ezek a népcsoportok amit mi nem? A hunzák, dél amerikai indián csoportok, ausztráliai aboriginal őslakosok között -akik a természetben élnek-, ez a betegség nem ismert. Igaz, ők nem is esznek tartósítókkal mérgezett élelmiszereket, nem klóros vizet isznak, nem használnak mérgező kozmetikai szereket, nem élnek  stressz alatt, nem szívják a városok mérgező levegőjét és ami a legfontosabb, ők nem fogyasztanak gyógyszereket, amelyek ma több halálesetért felelősek, mint maga a ráknak nevezett „betegség”.
Ők természetes gyógymódokat alkalmaznak, füveket, gyümölcsöket, zöldségeket, magokat, gyökereket fogyasztanak, amelyek nem engedik, hogy ez a betegség  kialakuljon a szervezetükben. 

Ezeket a növényeket a mai gyógyszeripar is jól ismeri és kellőképpen el is titkolja az emberek elől. Nekik köszönhetően mi nem is tudunk róla, hogy ezek a növények milyen hasznosak lennének a szervezetünknek. Gyakorlatilag a gyógyszeripar felelős azért, hogy ma ennyien halnak meg ebben a „halálos kórban”. 

Felsorolnék párat ezekből az anyagokból és a jövőben ezt a listát folyamatosan kibővítem, amint a kutatásaim során megtalálom őket. Mert még sok van belőlük, nagyon sok van. Különböző földrészeken, különböző népcsoportok életmódjában kell keresni a megoldást és NEM a gyógyszergyárak termékeiben.

A gyógyszeripari termékek közül, az eladási lista 3. helyén állnak a kemoterápiás készítmények. Semmit nem érnek, mert gyógyhatásuk gyakorlatilag nulla, a gyógyulási arány ettől a méregtől rosszabb, mint bármi amit eddig a történelemben használtunk. 50 évvel ezelőtt még kevesebb ember szenvedett a ráktól, de százalékos arányban többen kigyógyultak belőle.

Soha ennyi rákos ember a földön nem volt, mint jelenleg és a rák gyógyítás területén elért eredmények rosszabb arányt mutatnak, mint ötven évvel ezelőtt, arról nem is beszélve, hogy akkor még nem ölték meg emberek millióit kemo-terápiával és sugárkezeléssel. Nem arra kellene koncentrálni, hogy a rákos sejteket elpusztítsuk, hanem arra hogy az immunrendszert erősen tartsuk. Majd az elvégzi a dolgát és elpusztítja a rákos sejteket. Gondoljunk csak bele mit művel a szervezettel a kemo-terápiás kezelés. Legyengíti az immunrendszert, ami már eleve nem működik teljes kapacitással és ez által nem tudja végezni a dolgát. EZ NEM ELFOGADHATÓ MEGOLDÁS. Az immunrendszert fel kell erősíteni vitaminokkal és ásványi anyagokkal, hogy elő tudja állítani a megfelelő aminosavakat.    

Itt kell hozzátenni azt, hogy a rákot nem vírus vagy baktérium okozza, hanem a legyengült immunrendszerünk következtében elszaporodott eldeformálódott sejtek növekedése. A rák nem egy olyan betegség, amitől félnünk kellene. Szervezetünkben folyamatosan képződnek rákos sejtek és az immunrendszerünk folyamatosan pusztítja őket nap, mint nap. Ezzel élünk. A probléma ott kezdődik, amikor az immunrendszer gyenge és nem tudja megtalálni a sérült sejteket. A rákos sejtek körül kialakult negatív pólusú védelmi burkot, a szintén negatív polaritású immunrendszer nem képes megtalálni és a rákos sejt elkezd nőni. Megemlítenék egy nagyon fontos vitamint, amiről keveset beszélnek vagy éppen úgy is mondhatnánk, eltitkolják. A B17-es vitaminról van szó. A B17 vagy más néven Laetril az emberi szervezetre egyetlen fő hatással van, rákölő. Pontosabban, a szervezetbe kerülve lebontja a rákos sejteket körülvevő negatív burkot, utat adva az immunrendszernek hogy elpusztítsa a rákos sejtet. 

Megfelelő vitamin dús táplálkozással az immunrendszerünk erős és képes arra, hogy szervezetünket megvédje. Sejtjeink hihetetlen intelligenciával rendelkeznek és kommunikálnak egymással. Ahogy érezzük magunkat, úgy reagálnak. A legtöbb rákos beteg az orvosi kezelés következményeként hal meg. Az immunrendszer, ami gyengén működik sérülékeny. Amikor az orvos közli a beteggel, hogy rákos, az immunrendszert olyan sokk éri, hogy a következményeképpen a rendszer egy része lekapcsol, ezzel felgyorsítja a rákos sejt növekedését.    Ha hiszel abban, hogy te le tudod győzni a rákot és egészségesen táplálkozol, fogyasztasz olyan zöldséget, gyümölcsöt, gyógyfüveket, magokat, ami ennek a kórnak az ellensége akkor nem kell félni, hogy a szervezetedben ez kárt okoz. 

Tucatnyi módja van a rák legyőzésének, ami hatásos és teljesen természetes. Rákölő hatású a B17-es vitamin, szelén, juharfa szirup, C vitamin, oxigén. Ajánlom figyelmébe mindenkinek, aki érdekelt ebben a témában G. Edward Griffin – A világ rák nélkül című könyvét. Sok olyan intézmény van, ahol a rákot teljesen természetes módon (gyógyszerek és kemo-terápia nélkül) vitamin kúrával kezelik, nagyon hatásosan. Ezek, közé tartozik a Magyarországon is működő Gerson Intézmény. Részletes információt erről az egész Európában egyedül álló intézményről, a honlapjukról www.egeszsegforras.org lehet szerezni. Ezek az intézmények állandó támadásnak vannak kitéve, mert gyógymódjuk hatásos, természetes anyagokat használnak kezelésként, és nem szolgálják a gyógyszergyárak mögött álló olajtársaságok érdekeit, akik a hatástalan és méreg drága kemo-terápiás kezelést helyezik előtérbe.

GERSON

BIOREZONANCIA  GYÓGYÍTÁS

Ki is volt az az ember aki ezt megalkotta?

Royal Raymond Rife (1888-1971) mikrobiológiával, mikroszkóp technikával és energiagyógyászattal foglalkozott, kutatásainak célja volt hogy egy új orvosi technológiát fejlesszen ki ami a kémai gyógyszeripartól mentes.

A többféle néven ismert mint például: Frekvencia Terápia, Frekvencia Generátor, RIFE Frekvencia Generátor, készüléke elektromos impulzusokkal oldja fel az idegvégződéseknél felépült mérgeket. Rife specialis Quarc Prizmás mikroszkópot készített amivel a sejteket olyan szinten tanulmányozhatta amire semmilyen akkori orvosi technika nem volt képes. Megfigyelte hogy rákos sejtek érzékenyen reagálnak a külömböző frekvenciákra és némelyik frekvencia pedig képes elpusztítani őket. De nem csak a rákos eseteket hanem minden más betegséget sikeresen kezelt.

1930-ban alkotta meg a BIOREZONANCIA készülékét amivel egy Kalifornia klinikán 3 perc alatt gyógyított meg rákos betegeket. A kezelés 100 %-ban hatásos volt és a kemoterápiás kezelésekkel ellentétben nem volt mellékhatása.

Az Amerikai Orvosi Szervezet (American Medical Association, AMA) nem fogadta szívesen ezt a találmányt. Mivel ez a szervezet a Rockefeller által létrehozott vegyigyárak által befolyásolva volt (és van a mai napig), azoknak az orvosoknak az engedélyét (diplomáját) visszavonta akik a készüléket használni merték. 

Rife 1960-ban demonstrálta hogy mire képes a készüléke. 16 halálos rákban szenvedő klienst kezdett el kezelni és 6 hét leforgása alatt mindegyikük gyógyultan távozott. Az eredmény magáért beszélt. Nem lehetett tovább titkolni hogy a rák többet nem gyógyíthatatlan kór.

Ezzel betelt a pohár az AMA-nál. Koholt vádak alapján pert indítottak ellene és a kutató társai ellen (Nem eggyet hoszú évekre bebőrtönöztek), másokat öngyilkosságba kergettek, Rife laboratóriumába jogtalanul betörtek és kutatásait, készülékeit összezúzták.

Dr Rife Mexikóba települt, kutatásai, készülékei a múltba merültek és elfelejtődtek. Nem tudott eredményesen szembe szállni a Gyógyszeripar könyörtelen képviselőivel.

De nem minden veszett el!!! A készülék technikai adatai, Rife dokumentált munkássága a mai napig hozzáférhető helyen még megtalálható. Vannak még országok amik nem tartoznak az AMA és a FDA (Food and Drug Administration) irányítása alá (Magyarország sajnos befolyásolva van). 

Csak most, több mint 80 év után hallani megint a Biorezonanciáról, (Igaz csak mint diagnózist felállító szerkezet). 

Tudomásom van róla hogy vannak helyek ahol Dr. Rife Frekvencia Generátorát gyártják és meg lehet szerezni. A készüléket az AMA és a FDA szabályai szerint NEM SZABAD ALKALMAZNI. (Vigyázni kell velük mert a készülék amit ezek a szervezetek engednek hogy forgalmazzanak és működjenek azok alkalmatlanok a gyógyításra, legfeljebb a diagnózis felállításában hatékonyak, olyan készüléket kell keresni amit ezek a szervezetek NEM fogadnak el). 

Én is rendelkezem egy RIFE készülékkel és volt alkalmam olyan egészségi problémákkal küszködő embereket teljesen helyre hozni, akiket az orvosok nem voltak képesek meggyógyítani.  Legyen az agydaganat, cukor betegség, trombózis vagy rák. 

BIO RESONANCE

A kemoterápiás készítmények eladásában sokkal több a PROFIT. Igaz hogy emberek milliói feleslegesen hallnak meg a rák „betegségben” de ez az utolsó szempont a mai orvostudomány számára.


A betegségiparnak köszönhetően ebből a „kórból” ma  sokkal több ember megél, mint ahányan meghalnak benne. Amíg ez egy multi billió dolláros üzlet évente a gyógyszergyáraknak, addig eszük ágában sem lesz, hogy valaha is bejelentenék azt, hogy a „RÁK” gyógyítható. Ugyanúgy játszák majd tovább azt, hogy úgymond „Kutatjuk és már majdnem megtaláltuk, de még pár év kell, hogy a piacra kerüljön”.  Soha nem érjük ezt meg. 

Ellenben azok a természetes növények, amelyek a rákot nem engedik kialakulni a szervezetben és amelyek hatásosan gyógyítják azt, azok itt élnek a földön több ezer éve. CSAK NEM ISMERJÜK ŐKET. 


A RÁK BETEGSÉG LEGHATÉKONYABB ELLENSZEREI:

OXIGÉNES VíZ
A rákos sejtekre az oxigén halálos, az egészséges sejteknek építőanyaga.

OXYMAX

ESSIAC
Egy kanadai indián recept alapján előállított növényi keverék.

ESSIACBLACK SALVE
7 fajta gyógynövény főzete.
A  földön lévő leghatékonyabb anyag mindenfajta külső daganatos rákbetegségre. 
A  gyógyszeripar nem ismeri el, sőt betiltotta mert a hatékonysági százaléka az eget veri.

BLACK SALVE

B17 VITAMIN (LAETRIL)
A leginkább a sárgabarack magban, a sárgabarack mag hidegen sajtolt olajában,
szilva  magban  található  meg. Lebontja  a  rákos  sejtek védőburkát, ezáltal az
immunrendszer eltudja pusztítani az eldeformálódott sejtet.

SARGA BARACK MAG

SELLENIUM COLLOID
Egy szelén bázisú folyadék, ami megakadályozza a rákos sejtek növekedését.

 SELENIUM COLLOID

SZUPER ÉTELEK   
GOJI, MACA, KAKAÓ BAB, KÓKUSZ, HEMPSEED OLAJ, KÉK-ZÖLD ALGA, ALOE VERA,

Minden olyan természetben megtalálható  zöldség,  gyümölcs, mag,  aminek  nagy
a szelén  tartalma,  rák  pusztító  hatású.  A  szelén  az  immunrendszerünk  fontos
építőanyaga  lenne, de sajnos  nagyon  keveset viszünk be belőle  szervezetünkbe.

A RÁK BETEGSÉGET LEGINKÁBB ELŐIDÉZŐ ANYAGOK:

Az ivóvízben megtalálható Klór és Fluor.

Élelmiszer vegyi anyagok. (Tartósítók, szinezékek, térfogat növelők).

Főző olajok. (A kókuszolaj kivételével ami nem oxidálódik, minden főző olaj).

Szója és a szójával dúsított ételek.

Aszpartam és a mesterséges édesítőszerek.

Kozmetikai termékek. (Bőrön keresztül felszívódó mérgek, hajmosó szerek, szappanok, fogkrémek, testápolók, dezodorok,)

EZEK AZ ANYAGOK KIVÉTEL NÉLKÜL AZ IMMUN RENDSZERÜNKET GYENGITIK!