KLÓROZOTT - FLUOROZOTT VÍZ

(mellékhatásai: rák)

Sejtjeinknek folyadékra van szüksége, hogy szervezetünkben el tudják látni a feladatukat, és egészségesen fejlődjenek. Sejtjeink folyamatosan pusztulnak és helyettük újak fejlődnek. Minden másodpercben 5 millió sejtünk pusztul el és képződik újra. Csak tőlünk függ, milyen sejteket hozunk létre a szervezetünkben. Ha a szervezetünkbe vizet viszünk be, ami klórral, fluorral van úgymond "tisztítva", a szervezetünkben a sejtjeinket extra nyomás alá helyezzük. Mindkét anyag ideg méreg a szervezetnek. Ne felejtsük el, hogy az első ideg gáz, amit előállítottak, klór alapanyagú volt. Hogy lenne ez jó az emberi szervezetnek? 

A vízben megtálalható fluor pedig nem más, mint vegyigyárak mellék terméke, aminek az eltakarítása sokba kerülne. A klór, fluor által leterhelt szervezetben egyre több olyan eldeformálódott, sérült sejt képződik, amit a szervezet első számú védelmi vonala az immunrendszer nem képes megtalálni és eltakarítani, elkezdenek szaporodni a rákos sejtek. Amióta a klór-fluor által szennyezett vizet fogyasztjuk, húsz százalékkal nőtt a rákos megbetegedések száma. 

Mind a Klór és a Fluor gátolja a sejt légyést, gyengíti az immun rendszert, és szervezetünket védtelenné teszi a betegségekkel szemben.