FRISSÍTÉSEK

2015 JANUÁR - FRISSÍTÉS

4 év telt el mióta ez a web oldal létrejött. Mi is történt az elmúlt idő alatt.

2012 December 21 a Maya időszámítás vége, nem hozott világ végét mint ahogy a média beharangozta. A foton övbe belépés azomban  meghozta a változást az emberek életében. Az emberiség 2 részre szakadt, azokra akik rájöttek hogy ahogy ez a társadalmi rendszer amiben élünk nem tartható tovább fennt és elkezdtek végre az érzelmeikre hallgatni ezáltal kiléptek a félelem bázisú életformából, a másik oldal pedig még mélyebben belesüllyetek a félelembe és elkeseredten küzdenek azért hogy életben maradjanak. 

Akik kiléptek, a világot máshogyan látják, már nem a pénz a hajtóerő, már nem félnek az állam félelem keltést keltő taktitáitól, nem követik a média hazug híreit legyen az terrorizmustól való félelem keltés vagy az „Ebola vírus” feltünése . Terrorizmus amit a kormányok tesznek állampolgáraikkal,  az úgymond Ebola vírus pedig nem más mint egy pénz éhes gyógyszer cég agyhártya gyulladás elleni védőoltásának mellékhatása ami hasonló tüneteket okoz mint az Ebola vírus.

A gyógyszercégek monopóliumát mi sem bizonyítja jobban mint az hogy odáig mentek hogy az orvosok már szinte bármilyen egészségügyi problémára javasolhatnak kemoterápiás kezelést csakhogy növeljék a profitjukat. Magyarországon ez még extrémebb formában mutatkozik meg mint más országokban. Az elmúlt években olyan dolgokat engednek meg maguknak az orvosok amiért bőrtönbe kellene küldeni öket. Hamis diagnózisokat állítanak fel, majd kemoterápiás kezlésre küldenek olyan embereket akik nem is rákosak, majd felveszik a kezelés és eladása  utánni jutalékot a  gyógyszer cégektől.

Több országban bevezették a kötelező „Védő oltásokat” melyek olyan anyagokat és vegyületeket tartalmaznak amik maradandó károsodást vagy éppen halált okozhatnak.
A betegségügy nagy üzlet. Sokan felismerték ezt Magyarországon is, és próbálják  is kikerülni a gyógyszereket és orvosi kezeléseket. De vannak rejtett veszélyek is amiről az emberek nagyrésze nem tud. A hatalmas gyógyszercégek már évekkel ezelőtt felismerték azt hogy egy idő után az emberek egy része nem fog bennük és a termékeikben bízni, és alternatív útakon fogják megoldani az egészségük megtartását.  Mégpedig úgy mint azt hogy gyógynövényeket alkalmaznak és egészséges „BIO” termékeket fogyasztanak.

Gomba módjára kezdtek tehát kinőni azok a cégek akik úgymond egészséges termékeikkel látják el a világpiacot. Magyarországon erre legjobb példa az Amway, Norbi, vagy Forever Living Product akik mind egészséges termékeket forgalmazó cégek tömegszámra adnak el mérgezőbbnél mérgezőbb termékeket horrobilis áron azoknak a jóhiszemű embereknek, akik próbálnak helyes úton táplálkozni vagy kikerülni a mérgező test ápolási termékeket. Mögöttük gigantikus gyógyszeripari és vegyi cégek  állnak akik szép profitra tesznek szert ezáltal. Persze hozzá kell tenni hogy ezek a lelketlen úgymond „egészséges terrmékeket” forgalmazó cégek nem tudnának érvényesülni ha nem szerveznének be agymosott embereket akik network rendszer keretében hírdetik és  árúsítják ezeket a mérgező termékeket gyanútlan ember társaiknak. Ezek a szerencsétlen bábok a profitért mindent megtesznek és fel sem merül bennük az hogy akaratlanul is a vegyi cégek útját egyengetik, rengeteg beteg embert létrehozva ezzel amit tesznek. Persze akadnak köztük olyanok akik tudják mit is tartalmaznak ezek a termékek de nem érdekli őket semmi más csak az hogy ők ebből jól éljenek. A gyógyszer vállalatok átvették a hatalmat a BIO boltok felett is ahol a termékek minimum 80%-a le van mérgezve külömböző vegyi anyagokkal, mesterséges tartósító szerekkel, ízfokozókkal, mérgező színezékekkel, szója és melléktermékeivel. 

A nyugdíjak eltörlése megtörtént nagyon jól álcázott formában, kiszélesítették a nyugdíj korhatárt annyira hogy még véletlenül sem kerüljön az államnak semmibe az hogy neked valami féle juttatást nyújtson, mert azt a kort már úgysem éled meg.

A légtereket drónok ellenőrzik, lehallgatva és megfigyelve az embereket, a kormányok nagyrészét az energia hordoző, bányász cégek és a gyógyszer gyárak irányítják. A digitális network rendszer által minden eggyes otthont lehalgathatnak és vizuálisan megfigyelhetnek a HAARP fegyver segítségével. Bár tüntetéseket szerveznek időről időre a rendszer ellen, de ez nem vezet célra több okból sem. Először is azért nem mert a tüntetések mögött olyan erők állnak akik saját céljaik érdekében buktatnák meg ezt a diktatórikus kormányt majd behoznának olyanokat akik ugyanezt folytatnák tovább, másodszor azért mert mint már leírtam erőszak ellen nem léphetsz fel hasonló képpen mert csak azt váltod ki hogy a rendszer demonstrálja ellened a terror szervezeinek erősségét és beveti a rendőrséget, katonaságot, roham rendőrséget és más fegyveres szervezeteket. 

Ide más kel! Ami kellene azt az emberek nem alkalmazzák. Nem fognak össze és tagadják meg az adó fizetést, nem segítenek egymásnak, nem kereskednek saját termékekkel egymás között, nem változtatnak azon hogy az egészséges táplálékok fogyasztásával állítsák vissza egészségüket, ez által is nem látják a szépet. Nem hisznek magukban hanem várják hogy a rendszer változzon meg ami viszont ezáltal egyre szorosabbra húzza a hurkot körülöttük. A választás joga ott van benned, szabad akarsz lenni vagy olyan valaki akinek megmondják hogy mit tegyen?! Az emberek nagyrésze még mindig csak azzal köti le magát hogy szídja a rendszert, siránkozik és retteg vagy éppen tompítja az agyát alkohollal vagy a valóság műsorokkal a tv-ben.

Most kellene lépni a rendszer ellen és nem csak pár száz vagy ezer ember hanem millióknak egyszerre. A (NEW WORLD ORDER) Új Világrend létrehozása a végső stádiumba érkezett. A világon lévő nemzeteket, majd az országon belül családokat már megosztották és elizolálták egymástól. Az embereket minden kontinensen belekényszeríteték a financiális összeomlásba. Az élelmiszer ipart átvették és kontrolálják olyan vegyszerekkel amik az emberek tömeges pusztulását okozzák vagy állandó gyógyszerrel való kezelését ösztönzik. Az energia szolgáltatást olyan szinten a kezükben tartják hogy gyakorlatilag teljesen kivagy szolgáltatva annak amilyen árat ők megszabnak. Egészségügy gyakorlatilag már nincs. De ezzel még nincs vége mert ez nem lessz nekik elég.

Még nem vagy teljesen rabszolga. Még vannak területek amiket nem tudnak befolyásolni, most ezeket fogják megvonni tőled. Amerikában 2001 Szeptember 11 után bevezették azt hogy megvonták az emberi jogokat az új Anti-terrolista törvényeikkel. Ezek szerint a terrolistáknak nincs semmilyen joguk, nem fogadhatnak ügyvédet, nem jogosak semmire és mindenüket zárolhatja az állam. Az emberek megszavazták ezt az állam bevezette. Aztán jöttek a meglepetések. Bevezették a kötelező védőoltásokat és ha valamelyik jól értesült szülő nem volt hajlandó beadatni az aluminiummal és higannyal mérgezett védőoltásokat a gyermekeiknek akkor egyszerűen terrolistáknak minősítették őket akik elvesztették otthonaikat, a gyerekeiket és mentek  „darálóba”. Ma már standard dolog az hogy ha rákos vagy és nem vagy hajlandó alávetni magad a kemoterápiás kezelésnek akkor elvesztheted a nyugdíjra való jogosultságodat, elveszthetsz mindent amiért egy életen át dolgoztál, vagy elpusztulsz a kezelésben. 

Most Európán van a sor. Már csak egy kis idő kérdése hogy valamilyen ürüggyel ezek a törvények ott is belegyenek vezetve. Lehet az egy megrendezett terrolista támadás mint például az Oklahomai robbantás vagy Szeptember 11, lehet egy új vírus bevetése majd elhíresztelése hogy fanatikus Iszlámisták támadnak meg minket. Aztán elvetik a  magját annak hogy nemzetek összefogása kell sok fegyveres szervezettel, rengeteg új fegyverrel (amiknek a létrehozatalát te fizeted) amit majd az extra adók bevezetésével szednek be az emberektől. A cél ugyanaz lessz mint Amerikában. Megvonni az emberi jogokat arra hogy emberien élj, és megalakítani egy modern rabszolgatartó társadalmat. Legyél finánciális stressz alatt, dolgozz az összeroppanásig szinte ingyen, egyél minél több szemetet ami arra jó hogy állandó egészségügyi problémáid legyenek ami élteti  a pénzéhes gyógyszergyárakat,  legyél minél butább és ne kérdezz semmit, csak nézd a sportot, olvasd a celebek negatív reklámú botrányait és a valóságműsorokat.

VAGY!?! 

Összefogsz a többiekkel és megléped azt amire semmilyen kormány nincs felkészülve. NEM FIZETSZ TÖBB ADÓT NEKIK! (miért is fizetnél olyanért amiért te dolgoztál meg). Ha mindezt együtt meglépik az emberek a kormánynak még arra sem lenne pénze hogy a fegyveres szervezeteit mozgósítsa. Összeroppanna az egész. A sok haszontalan politikus irányításának véget kell vetni! Nem kell több párt! Az országot a nép vezesse ne pár pénzéhes degeneráltan gondolkodó eltorzúlt selejtje az emberi fajnak!

2015 SZEPTEMBER - FRISSÍTÉS

Mennyire is fordult ki az emberi faj önmagából? Elérkeztünk egy ponthoz ami jellemzi azt, hogy kik és mik is vagyunk, mint „uralkodó” faj ezen a bolygón.


Az úgynevezett Új Világrend megvalósítási programja újabb fejezetéhez érkezett ebben a hónapban.  A népesség drasztikus kiírtási programja sokkal nyíltabb lett, mert felbuzdultak azon hogy az emberek nem tettek ellenük semmit, és még mindig nem fogtak össze. 

Ebben az évben rekordot döntött meg az, hogy mennyi mérgező anyaggal ellátott védőoltást osztottak ki a strerilizálási program keretében. Több országban elkezdték betíltani a gyógynövények használatát, mert azok hatékonysága helyre tudja hozni lemérgezett szervezetünk egészségi állapotát. Az erőszak szervezetek nagyobb hatalmat kaptak, megpróbálják teljesen eltörölni az emberi jogokat. Terroristának titulálnak mindenkit, aki fel mer ez ellen lépni. Még mindig megy az uszítás az arab világ ellen, mert ez az egyetlen ok, amivel fennt tudják tartani a látszatot, hogy a hadseregre, terrorista ellenes osztagokra, rendőrségre szügség van, az úgynevezett „Terrorista ellenes harcban”. 

A világuralmi hatalomra törekvő erők, sok országban kirobbantott helyi háborúi miatt milliók hagyják el otthonaikat és indulnak az ismeretlen felé a jobb élet reményében. A tömeges ki és bevándorlás nem fog eredményre vezetni, mert mindenhol ugyanazt a diktatórikus rendszert fogják találni, csak más külalakkal. Az igazi ellenség végrehajtói csak lapulnak minden ország parlamentjében, öltönyös úriembereknek álcázva. Ők csak mutogatnak, kemény törvényekkel és erőszakkal fenyegetőznek, mert az emberi érzések töredéke sincs bennük. 

Ha az emberekben lenne egy kis józan ész és lélek, akkor nem a nyomorult menekültek ellen fordulnának hanem a saját diktatórikus kormányaik ellen. Ők azok. akik ezt létre hozták, de mi is bűnösök vagyunk mert az esztelen adókkal amiket fizetünk nekik, pénzügyileg támogattuk a saját magunk és más nemzetek leigázását és nyomorba döntését. Mi magunk tehetünk arről, hogy itt tartunk. A megoldás az összefogásban rejlik. Az lenne az egyetlen ami megszüntetné ezt a nyomort, és ezt a rendszert, ami a vérünket szívja.

Egy olyan korban élünk amikor:

Pedofil, alkoholista papok tanítanak minket az erkölcsre....

Lelketlen orvosok legálisan gyilkolhatnak gyermekeket az immunizációs program keretében és ész nélkül ösztönzik az antidepressziós gyógyszerek használatát, hogy minél elfásultabb és engedékenyebb fogyasztó legyél...   

Elmebeteg diktátorok olyan szintre fejlesztették ki a kapzsiságot, hogy már nem elég nekik a világuralom, ennél több kell nekik...

A vegyigyárak legálisan forgalmazhatják mérgező termékeiket, élelmiszerként eladva...

Az emberiség 99%-a a kimerültségig hajszolja magát a munkában, miközben az 1%-a kiszipolyoz mindenkit és nyomorba dönt mindent országot... 

A bankok korlátlan hatalomra tettek szert, élősködnek az embereken és eldöntik ki végzi az utcán ...

Pusztítóbbnál pusztítóbb fegyvereket alkotnak meg és szítják a gyülöletet az emberek között, hogy azok még a szeretet fogalmát se tanulják meg....

A föld népességének nagy része éhezik, miközben a technológiánk olyan méretű, hogy eltudnánk vele pusztítani a bolygónkat...

Nem kell, hogy önállóan gondolataid legyenek, mert azokat a média formálja úgy ahogy nekik megfelel...

Az életre és a helyes emberi cselekedetre, a drogfüggő celebek és a pornográf valóság show szereplőktől kapjuk az irányt...

Napi szinten halnak ki állatok és növények a bolygónkon, eltűnik minden természeti szépség, de keletkeznek helyettük bányák, olaj és földgáz lelőhelyek és csak az otromba ipari hulladék marad...

Sarlatánnak titulálják azokat, akik segíteni próbálnak mások testi problémáin és a gyilkos kémiai szerek helyett a természet adta növényekkel gyógyítanak....

Brutálisan elnyomják és legyílkolják azokat, akik olyan találmányokkal állnak elő amelyek tiszta energiaforrást biztosítanak az emberiség számára, miközben lelketlenül forgalmazzák és gyártják azokat a termékeket, amik csak szenvedést, nyomort és pusztulást idéznek elő....

Terroristaként kezelik azokat, akik fel mernek szólalni a kizsákmányoló, diktatórikus rendszer ellen....

2015 NOVEMBER - FRISSÍTÉS

A történelem csak akkor tudja ismételni önmagát ha az emberek enrgia szintje és gondolkodása nem változik. Ebben az esetben mindent ugyanúgy el lehet velük hitetni mint a múltban.

Párizsban a titkos szervezetek által megszervezett jó kordinációval végrehajtott tömeggyílkosság szinte teljesen pontosan a 2001 Szeptember 11. színjáték másolata volt. Itt is teljes precizitással egyszerre több célponton működtek, megint minden “terrorista” megsemmisült aki az akcióban részt vett, megint találtak arab útleveleket amik “igazolják” hogy kik tették ezt, megint van egy mindent kitervelő gonosz akit nem találnak, megint alkotttak egy tömeghisztériát, és most megint háborút hirdetnek a terrorizmus ellen, csak ez most nem Amerika hanem Európa. 

Mindezt azt egészet megrendezték Európa egyik legjobban biztosított városában 2 héttel a United Nation Clímaváltozási konferenciája előtt, ahol a világ fő vezető országainak politikusai vesznek részt. Szóval 2 héttel egy ilyen nemzetközi konferencia előtt ilyen a rendőrségés a titkos szolgálat által biztosított közbiztonság Párzsban? Most ahol mindenhol drónok figyelik a légteret és lehalgathatnak minden telefon beszélgetést, minden E-mail és kommunikáció megfigyelés alatt van, és nem találják azt aki ezt kitervelte?! És van olyan ember aki ezt el is hiszi?! 

Osama Bin Ladent majd 10 évig keresték az amerikaiak miközben már rég nem is élt. De eljátszották hogy nem találják mert így ezen az alapon bármelyik országba belehetett menni csak rá kellett fogni hogy terroristákat támogat. Most eljátszák ugyan ezt Európában. 

Igen, össze kell fogni a terrorizmus ellen, de nem úgy ahogy az emberek gondolják. A terrorizmusnak örökre véget kell vetni és akik ezeket kitervelték el kell különíteni a társadalmunkból. Kezdjük a korrupt, megvesztegethető politikusokkal, diktátorokkal akik most Európát viszik a katasztrófa felé. Ha most az emberek nem látják és elfogadják amit ezek kínálnak Európának akkor a következmények végzetesek lesznek. Mert ezután az emberi jogok nem fognak létezni többé. 

A United Nation Clímaváltozási konferenciája “nem a klímaváltozásról fog szólni” ami egyébként úgyis egy hazugság, hanem arról, hogy Európában milyen új erőszak szervezeteket hozzanak létre akik terrorizálják majd a népet. Nincs több emberi jog, nincs több szabadság. Aki nem fogadja el amit ezek diktálnak az mind terroristának lessz titulálva. A következő lépés tehát az emberi jogok teljes megvonása. Ha nem tetszik a rendszer és felszólalsz ellene, ha nem adatod be magadnak vagy a gyerekeidnek a kötelező, mérgekkel teli védőoltásokat, ha bármilyen alternatív módszert alkalmazol a gyógyszerek helyett az egészséged javulása érdekében, ha olyan találmánnyal álsz elő ami a fejlődésünket szolgálja az alternatív energia használata terén,  terrorista vagy és elveszted minden jogod az életre és koncentrációs táborban végzed.

Amerikában ezek a tőrvények már léteznek és alkalmazásban is vannak. Szeptember 11. Után az emberek félelmükben megszavazták, mert azt hitték ezzel az államuk amiben hittek véget vet a terrorizmusnak, pedig csak utánna kezdődött. Most Európán a sor.  Remélem hogy az európai emberek nem követik el ugyan ezt a hibát. Csak azért tudták ezt megismételni Európán belül mert az embereket eddig sikerült félelemben tartaniuk. 

Nincs mitől félni. Csak elkell kezdeni csoportokat létrehozni és meditálni azon hogy béke és szeretet van az orszákban. Egyre nagyobb csoportokban és egyre többen, egyre rendszeresebben. Mindenkit bevonni aki ezt szeretné. Legyen az magyar, vagy közép keleti, kínai vagy néger, lényeg hogy mindenki ugyanarra fókuszoljon és ugyanazt érezze át. Mert ez az egyetlen kiút. Mint már mondtam a fegyveres ellenállás nem megoldás. Az csak lehetőséget adna a most hatalmon lévő söpredéknek hogy bevessék az erőszak szervezeteiket. Akkor pedig ők győznek. De ez nem fog előfodulni.  A békés forradalom elsöpörheti a most uralmon lévő terrorista diktátorokat. 2016 MÁRCIUS 26 FRISSÍTÉS

A globális fasizmus megerősítette magát olyan szintre hogy mostmár igazán nehéz helyzetbe került az emberiség. Azt amit nem tettek meg évek óta amire akkor még sokkal több lehetősége volt, most sokszoros erővel kell ledolgoznia.

Sok országban bevezették a kötelező “vaccination” programot aminek keretében százmilliónyi kisgyermekbe nyomják be a mérgeket, nehéz fémeket, és halálos kémia szereket. Az emiatt történő elhalálozás, agy és egyéb fő szervi károsodás csúcsokat döntött az elmúlt évek alatt. A gyógyszeripar burjánzik a földön, jól megélnek a lenyomorított embereken.

A világon létrehozott helyi háborúival elérték hogy mindenki menekül valahonnan valahová. Kiélezték a feszültséget vallási vonalakon annyira hogy közel kerültünk egy globális fegyveres konfliktushoz. A nyomás most főleg Európán van, de Ázsia és Ausztrália is megérzi ezt.

A GMO termékekkel lemérgezték a világot és jelenleg a föld népességének 80%-a olyan betegségekben szenved amit ezek a termékek okoztak. Ezek a termékek a gyomrot teszik tönkre majd kialakul valamilyen fajta autóimmun betegség amivel a szervezet nem tud mit kezdeni. Minden harmadik ember a rákkal küzd. Magyarország az egyik legrosszabb helyen áll a világon a GMO termékek fogyasztásában. Szinte az egész ország termelése a genetikailag módosított zőldségeken, gyümölcsökön, búzán, kukoricán alapul, miközben a média szerint az ország GMO mentes övezet. Akkor miért van az Monsantó és a Dupont Pioneer Genetikai Módosító  cégek Európai központja Magyarországon több mint 20 éve?

A kormány lázítása a bevándórlók ellen egy félrevezetés hogy miattuk van az ország leszegényedve, nem pedig az elsikkasztott 100 milliárdok miatt amit az ország “vezetői” raktak zsebre a nép kifosztása által. Ezeknek a becstelen hiénáknak semmi keresni valójuk nincs mint vezetők!

Szellemileg levagytok bénítva a media hazuságai által. A televizió, computerek, okostelefonok, videójátékok által az agyat annyira leterhelik a külömböző sugarak amik bombázzák, hogy az ezáltal befolyásolt ember szinte alig vesz észre valamit a világból. Egy virtuális valóságban él ami azt mondja hogy ez a normális és ettől boldog. Ezáltal bennt ragadsz egy börtönben és nem is tudod hogy rab vagy.

Viszont van jó hír is. Az hogy ez törénik segít az embereknek ahoz hogy magukhoz térjenek. Az anyagi világ összeomlása így kezdödik. Előszőr kihúzzák az emberek alól a szőnyeget úgy hogy teljesen leszegényesítik őket a nyomorba, lemérgezik a szervezetet GMO és kémai szeméttel, megszüntetik az egészség ügyet (Ez már mind bekövetkezett), és amikor már semmid nem marad amiért küzdjél akkor szabad vagy. Akinek semmilye sincs az már nem irányítható. Én személy szerint hamarabb léptem volna de valakik kivárják az utólsó fázist.

Az egyetlen kiút ebből egy globális összefogás és a szeretet. Nincs más kiút! Félre kell tenni minden ellentétet örökre ami egymástól elizolál minket, színre, nemzetiségre, nemre való tekintet nélkül! Mert csak akkor bontod le ezt illúzió világot. ILLUZIÓ VILÁG2016.  AUGUSZTUS  12.  FRISSÍTÉS

Meddig lessz még vak az emberiség?! Meddig tart még hogy észrevegye az llúzió világot amit felhúztak a szeme elé?! Miközben a föld lakosságának a 90%-a éhezik vagy a lét minimum alat él, azok akik ezt megalkották továbra is elhitetik hogy ez a normális és az emberek ezt el is hiszik.

Amíg az emberek ilyen jelentéktelen dolgokra figyelnek hogy ki nyeri a választásokat, ki kire szavazzon, milyen tőrvényeket, előírásokat kell követni, mit kell tenned amit meghatároznak neked, milyen divatot kell követned, minden propaganda, a nemlétező terror hírek amit a média terjeszt, minden amit eléd tárnak ami eltorzítja a valóságodat az érzékeid megtévesztése által, a levegyszerezett ételektől és kozmetikai termékektől kezdve a virtuális valóságot a szemed elé felhúzó videó játékokig, a kommunikációs tecnológia ami lebénítja az érzékszerveid, amíg hagyod hogy hamis propagandával elhitessék veled hogy a másik faj vagy nemzet rosszabb mint te, addig nem vagy képes látni az igazi világot, nem is tudod érezni az igazi éned mert gyakorlatilag, vak, süket, érzéketlen bábú vagy aki elhiszi hogy ez a szabadság és így kell élned mert ez a normális.

Ennél sokkal több vagy de ezt fel kell ismerned. Amit felhúztak eléd az egy virtuális valóság amiből semmi nem igaz.

Egészség ügyről beszélnek ami nincs, de van helyette egy betegség ipar. A rengeteg haszontalan gyógyszer, a milliók életét elpuszító kőolaj bázisú rákkeltő vegyszerek és az úgyszintén rákkeltő  kemóterápiás vegyianyagok, a milliókat életét nehézfémmel lemérgező és megnyomorító, védő oltásnak nevezett immun rendszer pusztító, vegyszerek, az élelmiszer mérgeket tartalmazó ételek, ivóvíz, a zöldségeket, gyümölcsöket génmódosító anyagok, permetek, a biológia mérgek és vírusok amiket laboratóriumokban állítanak elő mind egy iparból származnak, az olajbázisú gyógyszer és vegyiparból. Ezek a cégek irányítják a politikai választásokat, az egészségügyet (ami nem létezik), az élelmiszer ipart (ami ma joggal nevezhetünk vegyiparnak), az energia szolgáltatást (kizsákmányolva és megnyomorítva az embereket financiálisan), miközben azokat akik új alternatív energiát nyújtó rendszerekkel és hatékony gyógyító eljárásokkal jön elő dúrván elnyomják.

A politikusok igazságról  és jogról beszélnek, de közben csak eltorzult törvények vannak amik eltorzítják az igazságot és korlátozzák a szabadságod megvonva azokat a jogokat tőled amivel szabadon rendelkeznél. Te szabadnak születtél és nem engedheted meg az hogy lekorlátozzanak, sem tőrvényekkel, sem lelki sem fizikai terrorral, semmilyen erőszakkal. Nincs szügség sem politikusokra, sem az idétlen törvényeikre, az őket irányító olaj, energia, vegyi és gyógyszer gyártó cégekre, rendőrségre, katonaságra, ezek egyike sem szolgálja az emberiség érdekeit. A rendőrség és katonaság, titkosszolgálat nem a rendre és a védelemre ügyel, hanem arra hogy a mindenkori aktuális diktatórikus rendszer érdekeit védje. Ez a rendszer rendszertelenséget okoz. Az igazi rendszer az az amikor mindenki felelőséget vállal azért amit tesz. Erről jelenleg szó sincs.

Amit tenned kellene az nagyon egyszerű: Nem veszed magadra azt amit rád próbálnak erőszakolni. Nem törödsz az értelmetlen politikai játékokkal, ennek következtében nem is szavazol egyik pártra sem, nem is mész bele beszélgetésekbe, vitákba senkivel ezzel kapcsolatban. Nem engeded hogy befolyásolják az érzelmeidet, nem adod fel a vele született jogaidat, nem követed a terrorista tőrvényeiket. Neked tudnod kell mi a helyes és azt teszed. Nem árthatsz sem magadnak, sem másnak, sem a bolygónknak. Nem követed a média rád nyomást gyakorolni próbáló híreit, nem eszel és használsz vegyi termékeket, helyette friss igazi farmer termékeket fogyasztasz vagy magad által előállított természetes termékeket. Nem támogatod ezt a diktaturát semmilyen szinten, sem pénzel, sem az energiáddal, sem a szavazatoddal. Akinek szügsége van rá annak segítesz, fizikailag, lelkileg, egészségileg. Éled békésen az életed a magad valóságában, nem ártva senkinek és semminek, sok szeretet és béke érzéssel mindenki és minden iránt. Nem a saját érdekeid tartod szem előtt hanem a közösségét, mindenkiét aki ezt a világot szeretné élni. Példaként követed azokat akik segítettek a múlban megalkotni alternatív gyógyterápiákat, alternatív tiszta energia forrásokat, akik utat mutattak egy jobb világ felé ami itt is van csak nem látod. Ha nem félsz az energia szinted olyan magasra emelkedik hogy a világod attól a világtól amit eléd próbálnak felhúzni teljesen elkülönűl. Ez a hozzáállás a rendszer telles összeomlásához vezet ami be is következik amint az emberek felébrednek.