FŐZŐOLAJOK (mellékhatásai: rák)

Az összes nem természetes gyárilag előállított főző olaj veszélyes az emberi szervezetre.  Azok a zsírok amelyek az emberi fogyasztásra alkalmasak: a jó minőségű oliva olaj, kókusz olaj, nem szennyezett hal zsír, organikus vaj és olyan (nem hormonkezelt) állatok zsírja, amelyek természetes táplálékon nőttek fel. Ezeknek az állatoknak a zsírja tartalmaz Omega 3-at, amire a szervezetnek szügsége van. A hormonkezelt vagy tápon felnőtt állatok zsírja Omega 6-ot tartalmaz, ami a daganatok fejlődését segíti elő a szervezetben. 

Az olajok közül főzésre csak a kókusz olaj alkalmas, mivel az összes többi olaj a melegítés hatására oxidálódik és ennek következtében rák keltő anyagok keletkeznek benne. A zöldség olajok sem alkalmasak főzésre, ez csak a média által lett elhíresztelve. Ezek az olajok legyengítik az immunrendszert és hasonló sérülést okoznak a szervezetben, mint a rádioaktív sugárzás, előidézhet rákot és  hormon zavarokat is. 

A mesterségesen előállitott olajok közül a legegészségtelenebb a margarin. A gyártása során különböző kémiai eljárásokon megy keresztül, amihez higitót is használnak. Hidrogénezik, fehérítik majd feldúsitják aszpartammal. Az eredmény egy érrendszert erősen károsító anyag, ami mellesleg rák keltő is. Ez egy olyan complex vegyianyaggal teli termék, amit az immunrendszer egyszerűen nem tud leépíteni. Ennek ellenére sok orvos ajánlja “egészséges mivolta miatt, a szívrohamok elkerülése végett’’. Vajon ők melyik oldalon állnak? 

A mesterséges főző olajok erősen károsítják a férfi hormonokat és használatuk impotenciához vezethet. Mivel ezek az olajok olcsók, minden gyors étkezde, pékség használja és megtalálhatóak szinte minden tartósított ételben. Az olaj cégek reklámjainak köszönhetően milliók használják étkezésre ezeket a káros olajokat.