CODEX

                  CODEX 1

CODEX megalakítását egy a Nürnbergi bíróság által felmentett náci háborús bűnös L. G. Farben kezdeményezte 1962-ben. Egy kémikus, akinek nevéhez fűződik a Cyclon B ideggáz létrehozása és az Auschwitz-i haláltábor betegesen humoros felirata is “A munka szabaddá tesz”. Szabadulása után az Egyesült Államokba emigrált és már kész is volt az új zseniális terve. Az ötlete az volt, hogy az élelmiszerekbe tett vegyianyagok segítségével szabályozzák a föld népességének növekedését. CODEX a gyógyszergyárak gazdasági érdekeit szolgálja és szorosan összefügg bolygónk egyik legmérgezőbb vegyi termékeit előállító és forgalmazó cégével Monsantoval, amely a világ ranglista tíz legnagyobb környezetszennyező cége közé tartozik.

CODEX PROGRAMJA:                                           CODEX 2
1994–ig a vitaminok és az ásványi anyagok fogyasztása nem volt korlátozva. CODEX az ásványi anyagokat mérgeknek minősitette és bevezette a korlátozásukat.

A CODEX által bevezetett törvény kimondja, hogy csak hormonkezelt állatok által előállitott tejtermékeket szabad legálisan forgalmazni. Kezdeményezte a hormonkezelt hústermékek forgalmazását.

                                  CODEX 3

A legnagyobb veszélyt az jelenti számukra hogy természetes gyógynövényekkel és vitaminokkal kezelni lehet a betegségeket és ez nem érdeke a gyógyszergyártó cégeknek, amelyek a CODEX mögött állnak. Az Európai Unio betiltotta az orvosoknak azt, hogy a betegségeket gyógynövényekkel, vitaminokkal vagy ásványi anyagokkal kezeljék.

Az előrejelzések szerint, a szervezet programja rövid időn belül mint egy 3 Milliárd ember halálát fogja okozni, a vitaminok és ásványi anyagok kivonása által bekövetkező hiánybetegségek eredményeként.

A CODEX ALIMENTARIUS  (legális tömeggyilkosok) közponja Vatikánban találhato.