ASZPARTAM  (mellékhatásai: agydaganat, rák)A mesterséges édesítőszerek káros hatásairól mindenféleképpen szót kell ejteni. Az alapanyaguk  ASZPARTAM ami nem más, mint egy halálos hatású ideg méreg. A forgalomba hozásáért felelős cég neve MONSANTO (Ismerős a név? Ők hozták be a genetikailag módosított zőldségeket, gyümölcsöket és búzát.) Az ASZPARTAM az egyik leggyilkossabb élelmiszerként eladott termék a földön. Megtalálható minden diétás ételben, diétás üditő italban, cukormentes rágógumikban, margarinban, több mint 6000 termékben amit élelmiszerként értékesitenek. Előidezője a Parkinson kórnak, agydaganatoknak és MS-nek. Mivel ezt a szert élelmiszerként fogyasztjuk, a szájon keresztül felszívódva egyenesen roncsolhatja az agysejteket. Ez az egyik fő ok, amiért az agydaganatok száma egyre nő az ASZPARTAM fogyasztók között.

Legtöbb termékre rá sem írják hogy megtalálható benne, csak a kódszámot adják meg, ami viszont a fogyasztónak semmit nem mond. 950-től 955-ig jelzik a kódszámok ezt a nagyon erős idegmérget. A vegyigyárakban ASZPARTAMMAL dolgozó munkások hermetikusan szigetelt védőöltözékben dolgoznak, mert mielőtt ezt be nem vezették az ASZPARTAM por a bőrön keresztül felszívódva őlte meg őket. Az ASZPARTAM a szervezetbe beépülve hasonló kémiai anyaggá alakul mint a metil alkohol. A szimptómái is hasonlóak: vakságot okoz, szédülést, izom fájdalmakat, phszihológiai zavarokat, fejfájást, memória zavarokat és a legfőbb káros mellékhatása, a rák kialakulása a szervezetben. Az ASZPARTAM több mint 90 féle emberi életet veszélyeztető betegségért felelős, mivel az immunrenszert is megtámadja, utat nyitva ezáltal veszélyes betegségek számára.

Hazugság az is, hogy a diétás és cukormentes élelmiszerektől le tudsz fogyni, ugyanis az ezekben található ASZPARTAM hatására a szervezet kívánja a szénhidrátot, amik aztán szépen beépülnek a zsír cellákba és megülnek a has és a csípő tájékán. A terhesség előtt és alatt fogyasztott ASZPARTAM termékek szörnyű hatással vannak az embrióra. A torz szülések nagy százalékáért ez a szer a felelős. És ez csak rosszabb lehet. Azok a lányok akik úgy születnek hogy édesanyjuk ASZPARTAM tartalmú élelmiszert fogyasztott és megsérültek a sejtjei,  sérült sejtekkel jönnek világra és sérültek is maradnak egész életükre, még akkor is ha a későbbiekben nem fogyasztanak ASZPARTAMOT.  Ezt a genetikai sérülést tovább adják az utódaiknak is.

Tedd fel magadnak a kérdést. Vállalod-e a felelősséget azért, amit ez az anyag okoz neked és a családodnak? Megengedheted-e, hogy felelőtlenül (még ha akaratodon kívül is) ennek a szernek a hatására, genetikai vagy agyilag sérült utódokat hozz létre, nem is beszélve arról, hogy a saját magad egészségét is veszélybe sodrod? Mert ha nem, akkor ezt a szert töröld a fogyasztói listádról örökre, a saját magad és a gyermekeid egészsége érdekében. Most már tudsz róla és a választás a tiéd. Azért, hogy néhány vegyigyár hatalmas hasznot húzzon a gyanútlan fogyasztókból,  emberek millióit képesek feláldozni, ami nem más mint legális tömeggyilkosság.

                    
A leggyakoribb aszpartam termékek képei:
 ASPARTAM-1      ASPARTAM-2   ASPARTAM-3   MARGARIN

Ha mindenáron édesítőszert kívánsz használni, használj természetes alapanyagút mint  például a STEVIA. A stevia egy dél-amerikai gyógynövény aminek a levelei édesek. Bár édesebb mint a cukor, nem hizlal és nincsenek káros hatásai.